Scene cumplite in Iași, după ce un bătrân s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. De ce a decis să-și ia viața

Scene cumplite in Iași, după ce un bătrân s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. De ce a decis să-și ia viața
Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4

O tragedie s-a întâmplat în această dimineață în municipiul Iași. În timp ce era în propria sa locuință, un bărbat s-a aruncat de la etajul blocului pur și simplu. În aceste momente, echipajele de poliție și cele ce acordă primul ajutor intervin la fața locului. Oamenii încearcă să salveze viața bărbatului.

Bărbatul s-a aruncat de la balcon

Echipajele de prim ajutor au ajuns la fața locului cât mai repede posibil. Conform datelor existente până la această oră, oamenii legii consideră că este vorba despre o sinucidere. Anchetatorii au vorbit și cu soția bărbatului ce se afla în imobil atunci când s-a petrecut tragedia.

Ea mărturisește că soțul ei a mai avut probleme de sănătate în trecut. Conform BZI, mărturia făcută de femeie este una șocantă. Conform spuselor acesteia, bărbatul s-a trezit, s-ar ridicat din pat și pur și simplu a sărit pe fereastră. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani, din zona Nicolina. Acesta s-ar aruncat de la etajul 4 al unui imobil. Echipajele de prim ajutor au intervenit, însă nu au putut salva viața bărbatului.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI