Scandalurile din preajma staff-ului de campanie al Vioricăi Dăncilă. Cine se ocupă de imaginea șefei PSD

Staff-ul de campanie al Vioricăi Dăncilă a trecut prin mai multe scandaluri

Staff-ul de campanie al Vioricăi Dăncilă a fost măcinat de mai multe scandaluri în ultima perioadă. Mihai Fifor a fost înlocuit din postul de șef de campanie, iar Lia Olguța Vasilescu a fost și ea la un pas să renunțe după ce soțul ei, Claudiu Manda, a făcut-o „proastă” pe Dăncilă, de față cu mai mulți membri ai organizației PSD Dolj.

Staff-ul de campanie al Vioricăi Dăncilă a trecut prin mai multe scandaluri

Primul conflict intern la PSD în campania electorală a dus la înlocuirea din postul de șef de campanie a lui Mihai Fifor. „Mihai nu mai este șeful campaniei pentru prezidențiale, iar Paul Stănescu a cerut chiar suspendarea lui din partid. Dăncilă, însă, i-a luat apărarea”, au declarat pentru Mediafax surse din interiorul partidului.

De asemenea, parlamentarii PSD care au votat moțiunea de cenzură în urma căreia Viorica Dăncilă și-a pierdut postul de premier au fost excluși din partid. Este vorba despre Mariu Bota, Ion Talpoș și Gabriel Petrea.

După primul tur al alegerilor prezidențiale, social-democrații au participat la o ședință în care s-a țipat și s-au adus reproșuri pentru rezultatul slab. Lia Olguța Vasilescu nu a mai fost, pentru scurt timp, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, după ce soțul ei, Claudiu Manda, a făcut-o „proastă” pe Dăncilă, de față cu mai mulți membri din organizația PSD Dolj.

„PSD nu reușește să câștige alegerile pentru că are drept candidat o proastă”, au fost cuvintele rostite de Claudiu Manda.

Ulterior, Claudiu Manda s-a dus în biroul Vioricăi Dăncilă și și-a cerut scuze, iar cei doi au ieșit împreună din birou. Lia Olguța Vasilescu a rămas șefă de campanie și a continuat să lanseze atacuri la adresa lui Klaus Iohannis prin intermediul rețelelor de socializre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI