30 ian. 2023 | 14:30

Scandalul uitat dintre Andreea Antonescu și fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea. Ce s-a întâmplat între ei, acum 3 ani

Monden
Scandalul uitat dintre Andreea Antonescu și fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea. Ce s-a întâmplat între ei, acum 3 ani

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au reluat legătura și au decis să participe împreună la emisiunea „America Express”, de la Antena 1. Dacă acum sunt cele mai bune prietene și se înțeleg de minune, puțini își mai aduc aminte faptul că Andreea Antonescu a fost la cuțite cu fostul soț al Andreei Bălan. George Burcea și solista și-au aruncat cuvinte dintre cele mai dure!

George Burcea și Andreea Antonescu au fost în conflict

În 2020, Andreea Antonescu și George Burcea au dat nas în nas la emisiunea Ferma, de la PRO TV. La vremea respectivă, artista și fostul soț al Andreei Bălan nu s-au menajat deloc în declarații, cu atât mai mult cu cât între ei ‘atârna greu’ divorțul de Andreea Bălan.

Atunci, actorul a fost cel care a început să o ironizeze pe colega de trupă a Andreei Bălan, Andreea Antonescu.

„Ferma mi-a făcut cea mai mare surpriză: aseara mi-a adus cea mai bunã voce femininã din Ro, femeia sfântă si exemplul perfect de ‘om cinstit’. Andra, Delia…..iertati-ma…”, spunea George Burcea, pe rețelele de socializare.

„Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi…dar totuși…Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală… Sunt așa cum îi vedeți aici (referire la clipul în care Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgență, spunând că este agresată de iubitul său)… Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, scria George Burcea pe social media, în 2020.

Andreea Antonescu, atac dur la George Burcea în cadrul competiției „Ferma”

Pe de altă parte, Andreea Antonescu a răbufnit și a făcut declarații dure la adresa actorului, precizând că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit din cauza problemelor cu drogurile ale lui George. Ea a mai ținut să sublinieze că orice s-ar întâmpla, va fi mereu de partea bunei sale prietene, Andreea Bălan.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam”, mai adăuga Andreea.

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat cu mare tam-tam

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în 2020, la nici un an de când s-au căsătorit religios. Separarea de tatăl fiicelor sale i-a lăsat Andreei Bălan o grijă în plus în privința vieții sale amoroase.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie cu copii își reface mai greu viața, decât tatăl. Pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu copiii ăia… Ca tu să-ți faci o altă relație, e un pic mai dificil, pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii cu tot, cu mamă, cu bone, cu tot ce ai tu.

E un bagaj mare, pe care numai un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și, evident, durează acest proces… Nu este așa ușor. Tatăl, care o fi, nu vorbim de tatăl (n.r. George Burcea). În general, tații pleacă, se duc, văd copiii un weekend, două, trei și își refac viața mai ușor.

Se cuplează, se mută cu persoana respectivă, iar copiii vin în vizită. Dar la mame e altceva, e mai greu. Și am decis să nu mai expun încercările mele, presei, că după aceea se spune că am fost cu ăla și n-a mers…”, spunea Andreea Bălan, în cadrul unui podcast.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
O mare greșeală în sensul giratoriu. De ce nu țin cont mulți șoferi
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
Capital.ro
Adio, cafea! Reţeta clasicei licori de dimineaţă se schimbă radical. Noile componente anunţate de oamenii de ştiinţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro