Ferma 2020. Andreea Antonescu, atac la George Burcea! L-a făcut praf dintr-o singură propoziție

Ferma 2020. Andreea Antonescu, atac la George Burcea! L-a făcut praf, dintr-o singură propoziție

”Ferma. Orășeni vs. Săteni” este plină de surprize! După ieșirea Anisiei Gafton, s-a alătura competiției Andreea Antonescu, colega de trupă a Andreei Bălan, pentru a demonstra că face față oricărei provocări gândite de echipa PRO TV. Artista a întors multe priviri de cum a intrat în casa concurenților, în special pe cea a lui George Burcea, cunoscându-se îndeaproape prin prisma relației pe care prietena sa a avut-o cu actorul.

Deși cei doi nu au interacționat prea mult pe platoul de filmare, războiul replicilor s-a dat la interviuri, unde cântăreața a vorbit despre bărbat în termeni duri.

Andreea Antonescu, atac la George Burcea în cadrul competiției ”Ferma 2020”

Andreea Antonescu a crescut la oraș, dar știe să se bucure și de viața la sat, astfel că provocările ce țin de un astfel de un astfel de trai nu o sperie.

„În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”, mărturisea Andreea Antonescu înainte de a intra în competiție.

De departe, unul dintre subiectele de interes a fost reprezentat de interacțiunea ei cu George Burcea, dat fiind contextul încordat din București. Astfel, înainte de a călca pragul fermei din satul Cocani, județul Dâmbovița, a vorbit, succint, despre faptul că va fi nevoită să stea sub același acoperiș cu bărbatul cu care amica sa se află în plin divorț. Vedeta spunea atunci că nu va lega o prietenie cu el, dimpotrivă, va păstra interacțiunea la cote minime, fără să creeze vreun conflict.

Andreea Antonescu, atac la George Burcea în cadrul competiției ”Ferma 2020”
Andreea Antonescu, atac la George Burcea în cadrul competiției ”Ferma 2020”

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, spunea Andreea Antonescu într-un interviu pentru Click.

„El acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Însă, odată ce a ajuns în mijlocul acțiunii, artista nu a mai fost la fel de rezervată și a folosit cuvinte dure la adresa actorului:

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a declarat cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI