Scandalul între Alex Velea și Cătălin Măruță continuă. Partenerul Antoniei nu a mai ținut cont de nimic

Scandalul între Alex Velea și Cătălin Măruță continuă. Partenerul Antoniei nu a mai ținut cont de nimic
Alex Velea a ieșit la atac. De ce nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță

În urmă cu puțin timp, Cătălin Măruță vorbea despre o posibilă împăcare dintre el și Alex Velea după ce artistul a fost tranșant la adresa lui. Chiar dacă prezentatorul de televiziune a vrut să ajungă la pace, se pare că partenerul Antoniei nici nu vrea să audă de așa ceva.

Ce se întâmplă, de fapt, între Alex Velea și Cătălin Măruță

Antonia avea multe cuvinte grele de spus la adresa lui Cătălin Măruță în trecut, iar acum, Alex Velea nu a mai putut suporta și a spus ce îl deranjează la prezentatorul de televiziune. Cântărețul a susținut că partenerul Andrei reușește să îl pună pe el și pe iubita sa într-o lumină proastă ori de câte ori își prezintă emisiunea. Pentru a încerca o împăcare cu artistul, vedeta de la PRO TV a transmis un mesaj în mediul online. 

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.”, a spus Cătălin Măruță pe Facebook.

Tensiunea atinge cote maxime între Alex Velea și Cătălin Măruță

Se pare că Alex Velea nu a gustat deloc această postare și a ieșit la atac. Cântărețul este recunoscut pentru faptul că spune mereu lucrurilor pe nume atunci când îl deranjează ceva, așa că nu s-a abținut nici de această dată. Partenerul Antoniei s-a arătat deranjat de comportamentul pe care l-a avut Cătălin Măruță față de el.

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ‘scuzele’ astea false și dorința de a da bine la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități.

Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați. În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ‘prietenul tău’ eram atacat din toate părțile.”, a transmis Alex Velea în mediul online.

Alex Velea, extrem de dur: ‘E un rol pe care îl joci’

De asemenea, partenerul Antoniei a menționat că nu va exista o împăcare între el și Cătălin Măruță, susținând că tot ce a făcut prezentatorul de televiziune nu ar fi real, de fapt. Acesta vrea să îl lase în urmă pe prezentatorul de televiziune și nici măcar nu se gândește la o discuție pentru a face pace.

„Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani.

Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță.”, a mai spus Alex Velea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI