Scandalul în care Regina Elisabeta a fost implicată din cauza soțului său. Ce decizie fermă a luat

Scandalul în care Regina Elisabeta a fost implicată din cauza soțului său. Ce decizie fermă a luat
Scandalul în care Regina Elisabeta a fost implicată din cauza soțului său

Regina Elisabeta a fost implicată într-un scandal de proporții. În urma lui, ea a fost nevoită să îi dea un titlu regal soțului ei.

Scandalul în care Regina Elisabeta a fost implicată din cauza soțului său

Regina Elisabeta a fost implicată într-un scandal imens. După procesul de divorț dintre Michael Parker și soția lui, prieteni cu Prințul Philip, imaginea familiei regale a avut de suferit, motiv pentru care s-au luat câteva decizii importante.

Regina Elisabeta i-a acordat titlul de prinț lui Phillip pentru ca acesta să nu fie chemat ca martor în procesul de divorț dintre Eileen Parker și Michael Parker.

Prințul Phillip și Michael s-au împrietenit când serveau în marină, după care au plecat împreună într-o vacanță în Australia.

Divorțul dintre Michael și soția lui a fost unul cu scandal, iar regina n-ar fi vrut ca el să vorbeasă în calitate de martor la proces.

Eileen Parker a depus actele de divorț pe motiv de adulter, iar Prințul Phillip era convins că îl va chema ca martor. Acest lucru trebuia împiedicat, ca să nu se afle secrete despre viața regală și lucruri intime despre ce a făcut acesta împreună cu prietenul lui, Michael, în vacanța din australia.

Pentru a salva imaginea familiei, regina l-a făcut pe Phillip Prinț al Marii Britanii și al Irlandei.

El avea pe atunci titlul de alteța Sa Regală Duce de Edinburgh, dar titulatura de Prinț l-a transformat în mmebru oficial al familiei britanice, nu doar devenit în urma căsniciei cu Elisabeta.

Prințul Phillip, scutit de declarații în calitate de martor

Pentru că avea statutul de Prinț, Phillip nu a mai putut fi adus în fața instanței pentru a depune mărturie.

El își abandonase cariera militară în momentul în care Elisabeta a II-a a devenit Regină. În primii ani ai mariajului, el nu a avut niciun serviciu, până să devină Prinț.

Elisabeta s-a temut că soțul ei va merge în fața instanței, iar asta pentru că se pare că el ar fi avut o aventură cu o rusoaică, în timpul călătoriilor sale alături de Parker.

În plus, Prințul Phillip s-ar fi apropiat cammult de cântăreața pat Kirkwood în anii 1940.

Cei doi s-au întâlnit în 1948, când Regina era însărcinată cu primul loc copil. În plus, câțiva ani buni mai târziu, el s-ar fi întâlnit în mod repetat cu o femeie, în tr-un apartament.

Nu sunt singurele acuzații și presupuneri privind faptul că Phillip ar fi înșelat-o pe Regină în diverse ocazii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI