21 oct. 2024 | 15:01

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă ia amploare: “Dacă ai bani de 15 dosare, de ce nu le plătești și copiilor școala?”

Monden
Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă ia amploare: “Dacă ai bani de 15 dosare, de ce nu le plătești și copiilor școala?”
Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă ia amploare

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu trei ani, dar încă mai au lucruri de împărțit. Fiicele celor doi au rămas în grija artistului, dar bruneta vrea să obțină acum custodia lor. Cântărețul nu a rămas indiferent și a spus care ar fi, de fapt, intențiile fostei soții.

Pepe o pune la zid pe Raluca Pastramă, după ce a cerut custodia fetițelor

De când a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe s-a ocupat de creșterea și educația fiicelor lor, Rosa și Maria. Acum, bruneta își dorește să obțină custodia fetițelor și se luptă cu artistul în instanță. Pepe a vorbit în repetate rânduri despre motivele pentru care fetele au rămas la el și nu s-a ferit să critice calitățile de părinte ale fostei soții.

Acum, Pepe o acuză pe Raluca Pastramă că ar vrea custodia micuțelor doar pentru a obține bani de la el, sub formă de pensie alimentară. Artistul spune că dacă se va schimba domiciliul fetițelor și vor sta la mama lor, el ar trebui să plătească pensie alimentară. Latino loverul spune că a stabilit cu Raluca Pastramă ca ea să nu plătească acest drept.

”Noi, prin acordul nostru parental, am convenit nişte lucruri: că ea nu plăteşte pensie alimentară, că fetele locuiesc cu mine, că ori de câte ori doreşte poate să vină la noi acasă. Nu a venit la noi acasă niciodată şi în ultimele trei săptămâni nu mi-a mai solicitat să ia fetele.

Probabil, încearcă să îşi creeze o probă din asta, cum că n-au mai fost fetele la ea. Nu aveam obligaţia asta, pentru că nu-i vacanţă, fetele sunt în timpul şcolii. Mie mi se rupe sufletul că nu vine să stea cu ele. Raluca a renunţat efectiv la a sta cu copiii. Ea a fost cea care mi-a propus să locuiesc eu cu ele. Avea alte interese acum trei ani, la divorţ. Am semnat la notariat, actele nu mai pot fi schimbate”, a declarat Pepe, pentru Fanatik.

Pepe, aliat cu fostul soț al Ralucăi Pastramă?

”Mi se pare ciudat să spui că nu a știut când a semnat acordul parental. Nu ai cum! Au fost 7 acte semnate, 6 dintre ele sunt bune, unul dintre ele nu e bun. Normal că 6 sunt în avantajul ei, unul este în avantajul minorilor, și anume să stea cu mine. Ea, de când și-a schimbat avocatul, și-a schimbat și declarațiile. (…) În total are vreo 14 sau 15 dosare. Dacă ai bani de 15 dosare cu un avocat, de ce nu le plătești și copiilor școala? Mie mi se pare mai simplu…”, a mai spus artistul, într-un alt interviu.

La rândul ei, bruneta îl acuză pe artist că s-ar fi aliat cu fostul ei soț, Ibrahim Ibru și avocatul acestuia, Adrian Cuculis. Raluca Pastramă și-a refăcut viața cu Ibrahim Ibru după divorțul de Pepe și are și cu el o fetiță, dar au divorțat ulterior.

”Respect pentru meseria domnului Cuculis, deși nu pot să spun același lucru despre el ca om. Pepe cu Ibrahim s-au aliat împotriva lui. S-au aliat trei oameni împotriva unei femei să îi ia copiii”, a declarat Raluca Pastramă, la emisiunea lui Dan Capatos.

 

 

 

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Când găsești cele mai ieftine bilete de avion. Sunt două zile din saptamână
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro