Scandal uriaș la Dinamo. Jucătorii au luat foc când au aflat: ce s-a întâmplat în Ștefan cel Mare

Scandal la Dinmo din cauza salariilor neplatite

Este scandal uriaș la clubul de fotbal Dinamo. Jucătorii nu-și mai primesc salariile de două luni și sunt duși cu vorba de Pablo Cortacero, noul acționar majoritar al echipei.

Tensiuni mari la Dinamo. Fotbalișii nu au mai putut suporta și au răbufnit. Ce le-a făcut investitorul Pablo Cortacero

Dinamo nu câștigat nicun meci în primele trei etape din Liga 1 și a câștigat doar două puncte. Din informațiile gsp.ro, jucătorii lui Cosmin Contra nu și-au primit restanțele, iar marți s-au împlinit două luni de când nu mai văd un ban, astfel că jucătorii au luat foc

Cu toții sunt  supărați pentru că li s-a tot promis că vor fi plătiți, dar nu au primit niciun ban până acum. În plus, fotbaliștii au aflat că ceilalți angajații sunt plătiți la zi. Jucătorii clubului Dinamo s-au interesat la conducătorii români dacă sunt bani pentru salarii.

Pablo Cortacero, patronul Dinamo, este asteptat saptamana aceasta la echipa
Pablo Cortacero, patronul Dinamo, este asteptat saptamana aceasta la echipa

Cosmin Contra le-a promis jucătorilor că-și vor primi banii

„Nu există niciun leu în conturi”, a fost mesajul primit de jucători marți, când s-au făcut două luni de neplată a salariilor.

De asemenea, înainte de meciul cu FC Botoșani, jucătorii și Cosmin Contra au spus că au primit o parte din bani, dar se pare că totul a fost o înțelegere între ei și antrenor.

Cosmin Contra i-a rugat pe fotbaliști să nu mai spună public că au probleme pentru că vor fi plătiți. Cosmin Contra le-a promis că își vor primi banii, iar acum și el este supărat din cauza acestei situații.

Finanțatorul spaniol este așteptat săptămâna aceasta la echipă

Pablo Cortacero, finanțatorul ecjipei este așteptat să vină în această săptămâna la București și le-a promis jucătorilor că va plăti restanțele. În plus, investitorul spaniol ar urma să aducă și un nou atacant pentru clubul din Ștefan cel Mare.

Pe de altă parte, clubul FCSB se confruntă cu două cazuri de coronavirus. Infecția cu noul virus a lovit din nou echipa FCSB, chiar în pragul următoarei confruntări din Europa Leaque, cu echipa Backa Topola. Printre cei infectați se numără chiar antrenorul principal, Toni Petrea, precum și preparatorul fizic, Thomas Neubert.

Antrenorul FCSB nu se deplasează cu echipa la meciul cu cei de la Backa Topola

FCSB a emis un comunicat de presă prin care a anunțat că jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager) au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

De asemenea, Anton Petrea și Thomas Neubert au stat pe bancă în ultima etapă, la meciul dintre FC Voluntari, pierdut de roș-albaștrii cu 1-2, iar acum au fost izolați de echipă imediat după ce testul a ieșit pozitiv. De asemenea, cei doi nu vor face deplasarea în Serbia pentru meciul din Europa League.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI