Dinamo, încă un transfer pentru titlu! Ce jucător a mai adus Contra

Dinamo, încă un transfer pentru titlu! Ce jucător a mai adus Contra
Rene Roman Hinojo este un portar cu nu mai puțin de 95 de meciuri jucate pentru Almeria

Dinamo a arătat primele semne bune de când echipa a fost preluată de investitori spanioli. În special Borja Valle s-a remarcat în partida cu FC Botoșani, scor 1-1, cu un gol marcat de la peste 50 de metri. Iar Cosmin Contra continuă să aducă întăriri din Spania.

Formația din Ștefan cel Mare a oficializat astăzi achiziționarea lui Rene Roman Hinojo. Un portar care va împlini 37 de ani în luna decembrie.

Rene Roman Hinojo are 231 de partide jucate în liga secundă din Spania. Dintre care 95 pentru Almeria

Rene Roman Hinojo se va lupta pentru postul de titular cu Tomas Mejias, fotbalist împrumutat de la Middlesbrough, și Cătălin Straton. Un portar cu multe meciuri jucate la nivelul ligii secunde din Spania, Hinojo a ajuns la Dinamo din postura de jucător liber de contract. A fost ultima dată sub contract pentru Almeria, pentru care a prins anul trecut 15 meciuri în Secunda Division. Iar în partea a doua a sezonului a fost împrumutat în același eșalon, la Ponferradina. Tot 15 meciuri a jucat și pentru această echipă în sezonul trecut.

Rene Roman Hinojo
Rene Roman Hinojo

Hinojo are nu mai puțin de 231 de partide jucate la nivelul Segunda Division. Și zero apariții în La Liga. Este cotat la 100.000 de euro conform Transfermarkt.

„René Román Hinojo urmează să sosească la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna un contract cu clubul nostru pentru următoarele două sezoane competiționale”, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru www.fcdinamo.ro.

Rene Roman Hinojo a fost crescut de Real Betis, dar nu a apucat să debuteze pentru formația din Sevilla. Înainte de a ajunge la Dinamo a mai jucat la Cartagena, Barakaldo, Ponferradina, Girona, Real Jaen, Llagostera și Cacereno. Dar cele mai multe partide, nu mai puțin de 95, le-a jucat pentru Almeria. Următorul meci al lui Dinamo este lunea viitoare, în Liga 1, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.