Scandal uriaș în muzica populară. Mioara Velicu îl desființează pe Gheorghe Turda

Scandal uriaș în muzica populară. Mioara Velicu îl desființează pe Gheorghe Turda
Scandal de proporții între Mioara Velicu și Gheorghe Turda

Gheorghe Turda și Mioara Velicu își aduc acuzații dure, după ce artista a spus că s-a pensionat mai devreme, din cauza solistului. Mioara Velicu a fost această declarație în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar Gherghe Turda a răbufnit auzind spusele interpretei de muzică populară.

Scandal de proporții între Mioara Velicu și Gheorghe Turda

Mioara Velicu a povestit că a avut mereu o relație mai tensionată cu Gheorghe Turda. De fapt, întreaga poveste a început încă din perioada în care acesta făcea parte din Ansamblul „Ciocârlia”.

Interpreta de muzică populară a fost întrebată de Denise Rifai dacă Gheorghe Turda a fost motivul pentru care s-a pensionat mai devreme. Mioara Velicu nu a ezitat să răspundă și a spus următoarele:

„Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. (…) Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor. Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta.(…) Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou.

Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. (…) Mă adusese într-o stare ca să plec eu, fără să îmi spună: pleacă! Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu, care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească. Am mers la Ansamblul „Burnasul”, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie.”, a declarat Mioara Velicu, în emisiunea amintită.

Replica dură a lui Gheorghe Turda

Gheorghe Turda nu a trecut cu vedere acuzațiile pe care i le-a adus Mioara Velicu. Artistul a spus că interpreta de muzică populară se folosește de colegii de breaslă.

”Ea este o mincinoasă și se folosește de minciunile ei, lovind în colegii noștri de breaslă. Ea se dirija că este mare vedetă și că vrea să le depășească pe Maria Ciobanu, Irina Loghin, Cristoreanu și alte vedete din Ciocârlia în vremea aceea. Nu se poate! Și atunci a lovit în dreapta și în stânga să i se aprobe și nu i s-a aprobat.

A vrut să plece din Ciocârlia din cauză că nu i s-a aprobat de Minister, până la mine erau alte uși de deschis. Nu puteam eu să aprob eu în fața ministrului. Eu am primit gradele pe bune, ea a fost cam ciripitoare.”, a declarat Gheorghe Turda în exclusivitate la Antena Stars.

Citește și: Mioara Velicu, în doliu. Interpreta e sfâșiată de durere: „Dumnezeu să te ierte”