Scandal uriaș în familia lui Cristi Borcea. Ce a făcut Valentina Pelinel, surpriză mare!

Scandal uriaș în familia lui Cristi Borcea. Ce a făcut Valentina Pelinel, surpriză mare!
Scandal urias in familia lui Cristi Borcea, ce a facut Valentina Pelinel

Cristi Borcea trece prin momente dificile, după ce actuala lui soție, Valentina Pelinel, ar fi încercat să își dispută șefia asupra afacerii pe care fostul acționar de la Dinamo o are pe litoral. Hotelul de la mare este condus atât de soția omului de afaceri, precum și fosta lui parteneră de viață, Mihaela Borcea. Ce plănuiește să facă fostul topmodel.

Valentina Pelinel vrea să acapareze șefia hotelului de la mare al soțului ei

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel continuă să își dispută șefia hotelului de 3 stele pe care Cristi Borcea îl are pe litoralul românesc. În acte, ambele femei din viața fostului acționar de la Dinamo sunt trecute ca proprietare, însă actuala soție a afaceristului vrea să fie singura proprietară a stabilimentului.

Cu toate acestea, se pare că faimosul Cristi Borcea ar fi împuternicit-o pe prima lui soție, Mihalea, să conducă hotelul de la malul mării pentru încă 5 ani, decizie care a nemulțumit-o pe Valentina Pelinel.

Afacerea lui Cristi Borcea de la malul mării constă într-un hotel de 3 stele inaugurat, recent, în stațiunea Olimp. Unitatea de cazare se bucură de cele mai scumpe finisaje, amenajări de milioane de euro, de la piscina infinity, la piscine pentru copii și locuri de joacă.

Cristi Borcea a prelungit cu încă 5 ani mandatul de administrator unic al hotelului pe numele Mihaelei Borcea

Mai mult de atât, la începutul aceste veri, Valentina Pelinel ar fi încercat să o înlăture pe Mihaela Borcea de la conducerea hotelului, însă Cristi Borcea i-a prelungit împuternicirea de a conduce unitatea de cazare.

Așadar, contractul de administrator unic al hotelului, care se află pe numele Mihaelei Borcea, a fost prelungit până pe data de 5 februarie 2027, scriu cei de la ziuaconstanta.ro.

„Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027.

Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a

hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului.”, se arată în decizie, conform sursei citate.