Cât costă o noapte de cazare la hotelul Mihaelei Borcea din Olimp. Cine și-a permis să stea aici

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Mihaelei Borcea din Olimp. Cine și-a permis să stea aici
Cât costă o noapte de cazare la hotelul Mihaelei Borcea din Olimp.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Mihaelei Borcea din stațiunea Olimp. Fosta soție a lui Cristi Borcea proprietara Complexului Pam Beach Resort & Spa Olimp. Anul trecut, înainte de începerea sezonului estival, prețurile au fost ridicate. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare la hotelul Mihaelei Borcea din Olimp.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Mihaelei Borcea din Olimp

Hotelul pe care Mihaela Borcea îl are în stațiunea Olimp este unul de lux, astfel că prețurile sunt pe măsură. Printre clienții acestui hotel au fost și Cristi Borcea și Valentina Pelinel, care au ales să petreacă o minivacanță pe litoralul românesc. Anul trecut, Valentina Pelinel promova chiar hotelul Mihaelei Borcea pe rețelele sociale.

În ce privește prețurile pentru o noapte de cazare la hotelul Mihaelei Borcea din stațiunea Olimp, pentru un apartament în complexul turistic costă, în 2022, 450 de lei.

Cei care vor să petreacă un sejur pe litoralul românesc în Olimp, la acest hotel, trebuie să achite suma de 150 de lei pe noapte, pentru o cameră dublă, iar pentru o cameră triplă, trebuie achitată suma de 350 de lei.

Mai mult, există și o ofertă de grup, în valoare de 475 de lei – 175 de lei fiind cazarea, iar 300 de lei masa, pentru o perioadă de minimum șase zile. De asemenea, cazarea și masa sunt calculate pe camera dublă pe zi. Pentru un grup de 20 de persoane, organizatorul poate beneficia însă de cazare gratuită.

Câte camere are hotelul Mihaelei Borcea din Olimp

Hotelul Mihaelei Borcea se bucură și de o îmbunătățire, pentru care a investit mulți bani. Este vorba despre piscina Infinity, unica din țară care poate rivaliza cu piscine din Turcia sau Grecia. Cei care au inaugurat piscina au fost chiar Cristi Borcea și Valentina Pelinel, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj.”, a anunțat Mihaela Borcea, care acum se ocupă de mai multe dintre afacerile fostului soț, printre care și de hotelul de la malul mării.

Hotelul de la Olimp a fost însă și în acte pe numele primei sale soții, Mihaela Borcea, care s-a ocupat personal de reabilitarea acestuia. Hotelul mai dispune, pe lângă piscina imensă dotată cu bar, de vestiare, grupuri sanitare noi și o parcare exterioară. Hotelul din Olimp al Mihaelei Borcea are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).