Scandal total! “Mizerie absolută” Decizia care i-ar putea încheia cariera lui Ianis Hagi, la Rangers

Scandal total! “Mizerie absolută” Decizia care i-ar putea încheia cariera lui Ianis Hagi, la Rangers
Probleme mari pentru Ianis Hagi. Surprize neplăcute chiar când credea că își îndeplinește visul

Pe zi ce trece, Ianis Hagi are tot mai puține șanse să rămână la Glasgow Rangers, mai ales după ultima veste legată de campionatul din prima ligă scoțiană. Managerul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a răbufnit într-un interviu acordat recent.

Decizia care i-ar putea încheia cariera lui Ianis Hagi, la Rangers

Dacă se va suspenda campionatul și în prima ligă scoțiană, la fel cum s-a întâmplat în cele inferioare, atunci Glasgow Rangers nu are nicio șansă să fie numită campioană, deoarece se află la 13 puncte în spatele lui Celtic, iar pierderile materiale vor fi destul de mari. Este greu de crezut că soțienii vor risca să plătească pentru Ianis Hagi suma de 5 milioane de euro pentru a-l transfra pe român de la Genk, mai ales că fiul lui Gică Hagi a avut evoluții fluctuante. Ba a fost lăudat de presă, ba a fost criticat.

Decizia de suspendare a campionatelor inferioare a iscat un adevărat scandal în Scoția, mai ales că măsura ar putea fi luată și în ceea ce privește liga superioară. Managerul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard, contestă serios decizia luată recent de Liga Profesionistă de Fotbal din Scoția.

Decizia care i-ar putea încheia cariera lui Ianis Hagi, la Rangers
Decizia care i-ar putea încheia cariera lui Ianis Hagi, la Rangers

Campionatul s-ar putea suspenda și în Scoția

Gerrard a solicitat o investigație independentă a modului în care s-a desfășurat ședința Ligii Profesioniste de Fotbal din Scoția, care a decis ca Dundee United, respectiv Raith Rovers, să fie desemnate campioanele ligilor a doua și a treia din Scoția.

„Din afară, ceea ce se întâmplă la Liga Profesionistă de Fotbal din Scoția pare o mizerie absolută!”, a spus Gerrard într-un interviu acordat pentru Sky Sports.

Salvarea lui Ianis Hagi ar putea veni din Italia, de unde este curtat insistent de Lazio Roma. Italienii au anunțat intenția de a plăti clauza de reziliere cerută de Genk, de 5 milioane de euro. Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul naționalei U21, este încrezător că Ianis Hagi ar face față într-un campionat puternic precum cel din Italia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI