Veste uriașă pentru Ianis Hagi, chiar înainte de Paște! Ce s-a anunțat acum

Veste uriașă pentru Ianis Hagi, chiar înainte de Paște! Ce s-a anunțat acum
Veste uriașă pentru Ianis Hagi, chiar înainte de Paște! Ce s-a anunțat acum

Viitorul lui Ianis Hagi pare decis. S-a anunțat acum, chiar înainte de Paște.

Veste uriașă pentru Ianis Hagi, chiar înainte de Paște! Ce s-a anunțat acum

Lazio îl monitorizează de ceva vreme pe Ianis Hagi, gruparea din capitala Italiei fiind interesată de achiziționarea internaționalului român, pentru care ar fi dispusă să ofere chiar mai mult decât cere Genk la momentul actual. Hagi jr. este împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, formația scoțiană având posibilitatea activării clauzei de cumpărare, fixată de belgieni la 5 milioane de euro. Ei bine, Lazio ar plusa puțin, oferind cu un milion de euro mai mult. Dacă s-ar concretiza această tranzacție, Ianis ar reveni în Serie A, unde a mai evoluat pentru Fiorentina, însă fără succes.

Lazio este pe urmele lui Ianis Hagi și insistă să finalizeze transferul internaționalului român. Cu toate că a avut prestații bune la Rangers, totuși scoțienii nu se grăbesc să activeze clauza de cumpărare, gruparea de pe Ibrox Park având unele dificultăți financiare, cauzate de pandemia de coronavirus.

Fiul lui Gică Hagi este apreciat de directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, care e convins că jucătorul român de 21 de ani poate fi un star în Serie A. Totodată, potrivit Calciomercato, și Ianis și-ar dori să revină în Serie A: „Tânărul talent născut în 1998 a arătat-o la Rangers în acest sezon. Jucătorului îi place Lazio foarte mult”.

Va face Ianis Hagi pasul spre Lazio?
Va face Ianis Hagi pasul spre Lazio?

A ajuns în fruntea listei de achiziții

Aducerea lui Ianis Hagi la gruparea surpriză din acest sezon de Serie A este o dorință mai veche a directorului sportiv Igli Tare, informează tuttomercatoweb.com. Conform aceleiași surse, „viitorul lui Ianis Hagi ar putea fi din nou în Italia”. Situația este însă departe de a fi lămurită, întrucât campionatul din Scoția (n.r. – Scottish Premiership) nu se poate relua mai devreme de 10 iunie, iar starea de suspendare poate continua și după acea dată. În aceste condiții, sezonul se va prelungi considerabil, în cazul în care se relua.

Planul oficialilor lui Lazio este de a întineri considerabil lotul, iar numele lui Ianis Hagi este în fruntea listei de achiziții, informau jurnaliștii de la Corriere Dello Sport, la începutul acestei luni, care au anunțat că 6 milioane de euro este oferta lui Lazio.

Ianis Hagi, 21 de ani, a disputat 12 meciuri pentru Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive. Românul este cotat la 4,5 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI