Scandal neașteptat în casa lui Cătălin Măruță. Ce a făcut Andra imediat

Scandal în familia Măruță. Ce se întâmplă în casa vedetelor?

Fanii cuplului sunt surprinși de cele auzite. Ce se întâmplă în casa lui Cătălin Măruță? Un scandal neașteptat s-a ivit în celebra familie de vedete. Ce a făcut Andra după ce a văzut totul?

Scandal în familia Măruță! Andra a intervenit imediat

Familia Măruță este una din cele mai cunoscute și urmărite din showbiz-ul românesc. De asemenea, aceștia sunt un model de relație de cuplu și de părinți pentru mulți din cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

Iată că demonstrează încă o dată că sunt niște oameni normali, deși unii îi pun pe un piedestal datorită titulaturilor lor și a aparițiilor frecvente pe micile ecrane. Cu toate că pare că viața lor e lapte și miere, copiii rămân copii și se ceartă sau se pârăsc părinților.

Liniștea din familia Măruță a dispărut în cursul zilei de miercuri dimineață, timp în care Cătălin Măruță a început o filmare chiar în locuința sa. Prezentatorul de la Pro TV a surprins momentul în care David și Eva au început să se contrazică și să se șicaneze pe un lucru mărunt, așa cum fac toți frații. ”Eu stau la geam!”, ”Ba eu stau la geam”, ”Eu stau la geam în avion”, s-au ”războit” cei doi.

„Nu vreau să ne certăm!”

Măruță a vrut să calmeze stuația pe un ton blând, dar fără niciun rezultat, moment în care a intervenit Andra crezând că a găsit calea de rezolvare. ”Iubiții mei, la plecare stă unul dintre voi, la întoarcere stă celălalt”, le-a spus cântăreața.

Dar nu a fost să fie chiar atât de simplu! Amândoi voiau să stea la geam la prima cursă. ”Nu vreau să ne certăm”, a spus imediat artista, iar Cătălin a intervenit și el, din nou. ”Bună dimineața, Eva”, i-a spus el, schimbând, astfel, subiectul.

Una din regulile casei este legată de alimentație. Andra nu le dă voie lui David și Evei să mănânce dulciuri din comerț, ci doar din cele făcute în casă. De altfel, poftele din timpul crizei sanitare s-au văzut pe silueta artistei, recunoaște aceasta.

”Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin! El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult! În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile”, a detaliat Andra, conform cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI