Scandal monstru la Casa Albă! Jill Biden, acuzată de infidelitate

Scandal monstru la Casa Albă! Jill Biden, acuzată de infidelitate
Jill Biden, acuzată că şi-a înşelat primul soţ cu actual preşedinte al Americii

Sunt căsătoriţi de 43 de ani, au împreună o fată, Ashley Biden, în vârstă de 39 de ani, iar căsnicia lor părea una perfectă. Acum, Jill Biden, soţia preşedintelui Statelor Unite ale Americii, este acuzată de infidelitate.

Prima Doamnă a Americii, acuzată de infidelitate

Este scandal monstru la Casa Alba, după ce primul soţ al lui Jill Biden a făcut declaraţii incendiare despre aceasta. Se pare că Prima Doamnă a Americii l-a înşelat pe Bill Stevenson cu actualul preşedinte al SUA. Mai mult, bărbatul în vârstă de 72 de ani spune că plănuieşte să scrie o carte despre relaţia dintre noul cuplu prezidenţial pentru ca întreaga lume să afle adevărul despre ei.

„Joe Biden mi-a furat-o pe Jill! Nu vreau să rănesc pe nimeni. Dar adevărul e unul singur, iar eu ştiu foarte bine ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru DailyMail, primul soţ al lui Jill.

Acesta ar fi suspectat-o pe soţia sa că are o aventură în 1974, când el avea 26 de ani, iar ea 23.

“Ştiu exact când a început totul. Am rugat-o pe Jill să meargă cu mine la un concert Bruce Springsteen şi m-a refuzat. Avea alte planuri, să aibă grijă de copiii lui Joe, Beau şi Hunter. Nici nu ştiam că Joe şi Jill erau atât de apropiaţi!”

Câteva luni mai târziu, avea să fie sigur că soţia sa i-a fost infidelă cu Joe, care rămăsese văduv în urmă cu câţiva ani.

“Eram la lucru şi un tip m-a întrebat dacă deţin cumva un Corvette roşu. Era maşina soţiei mele, despre care mi-a spus că era adesea condusă de Joe Biden. Atunci i-am cerut lui Jill să părăsească domiciliul conjugal. Ceea ce a şi făcut. Tatăl ei m-a implorat să o primesc înapoi acasă după ce auzise ce se întâmplase între noi. Dar n-am vrut să fac aşa ceva. Ne-am despărţit definitiv. Nu mă mir că s-a îndrăgostit de Jill, toată lumea o adoră imediat ce o întâlneşte”, a mai spus fostul fotbalist.

Jill Biden, acuzată că şi-a înşelat primul soţ cu actual preşedinte al Americii
Jill Biden, acuzată că şi-a înşelat primul soţ cu actual preşedinte al Americii

Joe Biden a vrut să renunţe la tot după moartea primei soţii

În 1972, Neilia Hunter, în vârstă de 30 de ani, se afla în maşina personală cu cei trei copii: o fată şi doi băieţii. Aceştia făceau cumpărăturile pentru Crăciun, la doar câteva săptămâni de la primirea postului de senator al lui Joe. Un cumplit accident auto le-a ucis pe Neilia şi pe micuţa de doar un an, lucru care l-a afectat atât de tare pe politician încât a fost la un pas să renunţe la tot.

Despre Jill s-a spus, de-a lungul anilor, că a fost cea care l-a readus pe Joe la viaţă. Cei doi s-au căsătorit în 1977, la New York.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI