Ce decizie a luat Joe Biden, noul președinte al Americii. A fost categoric

Ce decizie a luat Joe Biden, noul președinte al Americii. A fost categoric
În acest moment Joe Biden a coagulat un grup de specialiști pentru a pune planul său în mișcare.

Încă din campania electorală președintele ales, Joe Biden, a avut un plan de a învinge noul virus. Planul lui Joe Biden se bazează pe o premisă simplă, și anume conducerea contează.

Planul lui Joe Biden de a învinge pandemia

Joe Biden a ținut primul său discurs națiunii, de când a fost anunțat președinte ales al Statelor Unite. Biden a încercat să unifice națiunea cu discursul său, cerând cooperare între oponenții politici, deoarece președintele Donald Trump a continuat să refuze să admită criza epdiemiologică și sfaturile specialiștilor. În acest moment Joe Biden a coagulat un grup de specialiști pentru a pune planul său în mișcare și de a rezolva problema lipsei de specialiști, împreună cu Ron Klain, consilierul său principal și viitorul său șef de cabinet. Klain a supravegheat răspunsul Ebola al administrației Obama. El a convocat un grup informal de experți, care l-au informat periodic cu privire la starea focarului din SUA și cu privire la cele mai bune strategii de combatere a acesteia. Dar, cu toate astea, planul Biden se confruntă cu provocări enorme.

Dar, cu toate astea, planul Biden se confruntă cu provocări enorme.
Campania lui Biden și-a petrecut ultimele șase luni venind cu planul de a o remedia.

Președintele Donald Trump a greșit răspunsul la criza epidemiologică până acum, potrivit majorității experților, iar cifrele spun povestea: 200.000 de americani sunt morți. A încercat să discrediteze instituțiile științifice însărcinate cu gestionarea crizei epidemiologice. Efectul a fost că milioane de oameni sunt încă fără locuri de muncă, mii de companii au fost închise, și nu se vor redeschide niciodată. Campania electorală a lui Biden și-a petrecut ultimele șase luni venind cu planul de a remedia toată această criză și lipsa de reacție a guvernării Tump.

”Ceea ce mă îngrijorează acum este că trăim cu această pandemie de atât de mult timp, suntem expuși riscului de a deveni amorțiți la nivelul cheltuielilor pe care ni le-a asumat noi și țara noastră. Există 200.000 de mame și tati, fii și fiice, bunici și bunici, mătuși și unchi, prieteni și colegi care nu mai sunt alături de noi. Și atât de mulți dintre ei nu au fost nevoiți să-și piardă viața din cauza acestui virus, dacă doar președintele ar fi acționat mai devreme „., a spus Joe Biden.

Joe Biden și democrații din Congres vor să facă noi investiții majore

Președintele ales trebuie să înlăture obstacolele instituite de administrația Trump care a împiedicat un răspuns eficient împotriva pandemiei. Trump a presat statele să se redeschidă înainte de a-și restrânge focarele de infecții. Biden va încuraja purtatul măștii de protecție și, dacă este necesar, noi blocaje. Președintele Trump a subminat oamenii de știință de top ai guvernului. Biden a promis că îi va împuternici. Congresul nu a reușit să aloce finanțare nouă pentru răspunsul la pandemie încă din primăvară, iar Biden și democrații din Congres vor să facă noi investiții majore.

Noul președinte crede că publicul trebuie să audă un nou mesaj din partea guvernului, unul fondat pe știința binelui. De la începutul pandemiei, oficialii locali sunt în mare parte însărcinați cu executarea acestor măsuri de siguranță publică și este cu totul posibil ca guvernanții republicani să nu fie de acord cu modul de răspuns văzut Biden în planul său. Ar putea fi dificil să restabiliească încrederea publicului în procesul științific. Și distribuirea echitabilă a unui vaccin sănătos științific către populația generală este un lucru de rezolvat. Totuși, Biden spune că este pregătit pentru provocare.

„Putem, așa cum am făcut de atâtea ori în istoria noastră, să începem din nou Putem obține controlul asupra acestui virus.”, a spus acesta săptămâna aceasta.