Scandal la Românii au Talent, după ce Bianca Maria Purice a urcat pe scenă. Acuzații grave pentru juriul de la PRO TV

Scandal la Românii au Talent, după ce Bianca Maria Purice a urcat pe scenă. Acuzații grave pentru juriul de la PRO TV
Scandal la Românii au Talent

Bianca Purice a uimit juriul cu talentul ei. Micuța în vârstă de nouă ani a executat în ediția cu numărul trei al emisiunii ”Românii au talent”, sezonul 10, un număr perefect de contorsionism, reușind să strângă patru de DA.

Scandal la Românii au Talent, după ce Bianca Maria Purice a urcat pe scenă

”Simt emoticoane de fericire și de emoție”, a declarat Bianca Purice înainte de întrarea în scenă. A declarat că matematica îi place cel mai mult la școală. Mică și flexibilă, aceasta i-a lăsat mască pe spectatori. ”Ești o dulceață, știi?!”, a replicat Florin Călinescu, după vizionarea momentului. Ropote de aplauze s-au auzit la finalul momentului cu adevărat spectaculos. ”Din ce ești făcut, copilule”, a spus Smiley. Juriul s-a ridicat în picioare, după numărul ei. ”Fantastică ești„ , a declarat Mihai Petre. ”Mă topesc”, a spus Andra. A plecat acasă cu patru de DA!

Doar că juriul nu i-a dat Golden Buzz, iar fanii s-au alertat imediat pe conturile de socializare: ”Eu nu înțeleg ceva. De ce momentele cu voce iau butonul auriu. Fetița asta merita din plin acel Golden Buzz, dar mai bine îl dăm cuiva care cântă și acestei fetițe care muncește fără oprire ca să realizeze ceva îi dăm niște DA. Mai era și fetiță”, se arată într-unul dintre mesale postate pe rețelele de socializare.

Bianca Maria Purice i-a uimit pe jurați
Bianca Maria Purice i-a uimit pe jurați

Discuțiile dintre fani s-au încins imediat pe Internet, acestea împărtășind punctul de vedere al internautului care și-a expus opinia.

Discuții aprinse pe Internet
Discuții aprinse pe Internet

Cine a luat Golden Buzz-ul

Reamintim că Golden Buzz-ul din seara precedentă i-a fost acordat lui radu Palaniță, un mecanic auto care a interpretat o piesă și care a precizat pe scenă că a descoperit relativ recent, la o petrecere, că poate cânta. De altfel, acesta participase și la ”Vocea României”, dar nu reușise să întoarcă niciun scaun. ”De felul meu sunt o persoană mai tăcută”, a replicat acesta, înainte de urcarea pe scenă. ”Am descoperit în urmă cu patru ani să cânt”, a spus Radu pe scenă. ”Ce timbru frumos!”, a replicat Andra. ”Nu-mi explic asta, a fost nevoie de o beție ca să-ți dai seama că poți să cânți?!”, a mai continuat artista. A plecat acasă cu patru de DA. Iar Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz-ul. ”Vreau să te responsabilizez” a spus Florin Călinescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe