Scandal la Roland Garros. Jucătoare, scoasă într-un scaun cu rotile, dar adversara a izbucnit „Du-te dracului!”

Scandal la Roland Garros. Jucătoare, scoasă într-un scaun cu rotile, dar adversara a izbucnit „Du-te dracului!”
Kiki Bertens a avut nevoie de cărucior pentru a fi dusă la vestiare după meciul cu Sara Errani

Kiki Bertens a obţinut calificarea în turul 3 la Roland Garros 2020, după ce a învins-o în trei seturi pe Sara Errani, scor 7-6, 3-6, 9-7. Partida câştigată de favorita numărul 5 a întrecerii a durat 3 ore şi 11 minute. Iar jucătoarea din Olanda a avut mari probleme în ultima parte a meciului, din cauza unei accidentări. Imediat după încheierea partidei, Bertens s-a prăbuşit pe zgură şi a ajuns cu greu la banca sa. În cele din urmă a trebuit să fie dusă spre vestiar în scaunul cu rotile.

Sara Errani a înjurat-o pe Kiki Bertens, care a rămas în lacrimi să aştepte scaunul cu rotile care a dus-o la vestiare

Bertens Are meci în turul 3 contra Katerinei Siniakova, dar în acest moment pare greu de crezut că va mai putea continua în competiţie. Jucătoarea olandeză este una dintre cele mai mari rivale ale Simonei Halep la această ediţie a Roland Garros. O reacţie extrem de controversată a avut-o Sara Errani, adversara olendezei în partida de miercuri.

Jucătoarea din Italia nu a crezut-o pe Bertens în privinţa problemelor medicale şi chiar a ironizat-o pe parcursul meciului. După un punct câştigat pe parcursul setului decisiv, Errani s-a prefăcut că acuză dureri la picior, pentru a-şi imita adversara. La finalul partidei, Errani nu a mai salutat-o pe Bertens.

Ba chiar mai mult, i-a strigat o înjurătură în limba italiană atunci când a ajuns pe tunelul spre vestiare. „Du-te dracu”, s-a auzit în momentul în care Errani părăsea arena. Reacţia scandaloasă a Sarei a fost aspru criticată pe reţelele de socializare. De partea cealaltă, Bertens a izbucnit în plâns la banca sa, în timp ce aştepta căruciorul cu rotile pentru a fi dusă la vestiar. Bertens va încerca o recuperare miraculoasă pentru partida cu Siniakova, care este programată vineri. În vreme ce Errani, locul 150 WTA, va primi foarte probabil o amendă drastică din partea WTA.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI