Scandal, la Puterea Dragostei. Andreea Mantea, consternată. Ce a putut să îi spună Fizz unui concurent

Scandal, la Puterea Dragostei. Andreea Mantea, consternată. Ce a putut să îi spună Fizz unui concurent
Scandal imens la Puterea Dragostei! Ce a putut să-i spună Fizz unui concurent?

Scandalul se ține scai de Puterea Dragostei! Tensiunile au ajuns la cote maxime. Dacă până acum majoritatea băieților se certau cu Fizz, Baxter a început singur războiul cu vedeta, fără niciun coleg alături. Cum s-a petrecut totul și de le ce s-au mai încins băieții de data aceasta?

Scandal fără margini la Puterea Dragostei! Ce a putut să-i spună Fizz unui concurent?

Dacă nu cu mult timp în urmă băieții își făceau front comun în ceea ce privește războiul cu Fizz, acum Baxter a rămas singur în cușca lupilor. Reproșurile au dat năvală peste liniștea care nu se simte prea mult în casă. Fizz l-a atacat pe Baxter pentru atitutdinea sa superioară fără nicio bază, iar concurentul i-a replicat vedetei, ca de fiecare dată, că nu este cu nimic mai presus decât ei. Vedeta a trecut mai apoi la amenințări în dialogul dintre ei.

Scandal fără margini la Puterea Dragostei! Ce a putut să-i spună Fizz unui concurent
Scandal fără margini la Puterea Dragostei! Ce a putut să-i spună Fizz unui concurent

„Tu ai putea să te numești șmecher dacă ai spune frumos despre tine, nu așa..cine te știe pe tine? Uită-te la tine. E treaba mea dacă îmi fac eu sau nu o familie. Stai liniștit că te fac din vorbe până nu mai ieși din casă. Tu nu ai vocabular, nu știi nici gramatică. Ți-am zis când am venit în casă să nu te pui cu mine, că nu e loc, dar ai fost tare-n gură”
Fizz

Dialogul tăios dintre băieți

„Stai să vezi ce-ți fac până duminică în gală: te terorizez! Eu sunt Fizz, șmecher prin țară și tu ești Baxter din nisip. Ești mai mic decât mine și n-ai respect. Te-am lăsat…dar nu-ți permit să fii așa”
Fizz

„Crezi că-mi e frică de tine dacă țipi? Și cum ți se pare că mă laud? Du-te și fă-ți o familie la ăștia 38 de ani. Eu sunt șmecher pe barba mea, da. Tu te faci de râs aici”
Baxter