Ce afaceri are Fizz de la Puterea Dragostei. Bogdan Croitoru a fost dat de gol de Mocanu

Ce afaceri are Fizz de la Puterea Dragostei. Bogdan Croitoru a fost dat de gol de Mocanu
Ce afaceri are Fizz? Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei l-a dat de gol

Fizz, prins cu mâța-n sac! Bogdan Mocanu l-a dat de gol când îi era lumea mai dragă. Se pare că Fizz ar fi mărturisit chiar el băieților din casă că are câteva nereguli într-o afacere aparte, astfel că Mocanu nici nu a trebuit să sape mult pentru a-l blama și a continua războiul cu acesta. Ce l-a enervat pe culme pe solist?

Puterea Dragostei: Bogdan Mocanu l-a dat de gol! Ce afaceri are Fizz?

Hoțul neprins e negustor cinstit. Dar hoțul care se strigă singur…ce mai e? Se pare că pe Fizz l-a luat gura pe dinainte la o discuție lejeră cu băieții din casa Puterea Dragostei. Un moment de neatenție i-a trebuit pentru ca restul participanților să afle de afacerile sale. Bogdan Mocanu îi promisese că nu va spune nimic, însă cântărețul a continuat să îl atace pe sportiv. Mocanu nu s-a lăsat mai prejos, așa că imediat cum a simțit că focul se aprinde din ce în ce mai tare, a scos asul din mânecă. Andreea Pirui se pare că auzise și ea discuția care l-a pus la colț pe Fizz, semn că este adevărat ce s-a spus în emisiune, dar i-a luat apărarea și l-a rugat pe Mocanu să nu mai insiste pe acest subiect, dacă vedeta nu vrea să se afle.

Fizz, dat de gol de Bogdan Mocanu! Ce afaceri dubioase are cântărețul?
Fizz, dat de gol de Bogdan Mocanu! Ce afaceri dubioase are cântărețul?

„Ce mai face groapa aia de gunoi? O mai ai? Nu mai știu dacă tu sau asociatul tău..că am auzit că se face o manevră pe acolo.  Nu știu cine e persoana, dar a spus Fizz că nu ar vrea să se afle.  Îmi pare rău că tu te minți singur. Ai fost șmecher în showbiz, dar s-a terminat. Măi, groapa aia de gunoi e a ta sau plătești chirie? Ai și venit aseară la Livian să te rogi de el să-i spună tatălui lui să nu mai spună de groapa de gunoi”
Bogdan Mocanu

Ce a spus Fizz în fața acuzațiilor?

Cu toate că toate cele povestite de concurenți se legau, iar semnele transmise de Fizz, involuntar, arătau că este adevărat, cântărețul a negat tot. Acesta l-a amenințat mai apoi pe Mocanu și i-a spus că va plăti pentru minciunile spune chiar în emisiune.

„Cineva trebuie să te pună la punct pe cale legală. Trebuie să înveți să-ți asumi ce spui, pentru că vei răspunde în fața legii”
Fizz