Scandal la FCSB, după dezastrul din cupele europene. „MM a zis că nu se poate, Pintilii vrea să plece”. Cum a fost sfidat Gigi Becali – VIDEO

de: Sorin Barbu
18 08. 2023

Tensiuni la FCSB, după eliminarea din cupele europene. Gigi Becali a dat ordin ca jucătorii să facă antrenamente mai multe și mai lungi, dar a fost refuzat de colaboratori. Mihai Pintilii i-a transmis că este gata să-și dea demisia.

Gigi Becali, contrat de Mihai Stoica și Mihai Pintilii

Gigi Becali este convins că FCSB a pierdut „dubla” cu Nordsjaelland, din turul trei preliminar din UEFA Conference League, din cauza faptului că jucătorii nu se antrenează suficient. Patronul a dat ordin ca antrenamentele să fie mai lungi, iar numărul acestora să crească pentru a avea mai mult timp să se exerseze fazele fixe. S-a trezit imediat contestat de cei mai apropiați colaboratori. Nu i-a convins nici cu „exemplul” Gheorghe Hagi.

„Eu cred că aici e chestie de antrenorat, din moment ce ii spun lui MM de 2 ani că nu avem un jucător să ridice mingea sus (n.r. din corner). La antrenamente, ei fac.. Să vedeti la Hagi, dacă îi bate așa un corner, îl pune să mai bată de 2.000 de ori! Repetiție! Poți să spui că Olaru are emoții la penalty sau corner? Nu, dar e lipsă de repetiție. Repeți până poți să faci”, a tunat Gigi Becali.

Mihai Pintilii a amenințat că își dă demisia de la FCSB

Patronul a dezvăluit că Mihai Pintilii a fost cel care a respins cel mai vehement această soluție și a amenințat că își dă demisia.

„I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus. A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă! Păi de ce, mă? De ce la Hagi e dublu, mă (n.r. antrenamentul)?”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă organizată la Palatul din Aleea Alexandru.

Plecarea lui Mihai Pintilii ar însemna că FCSB rămâne fără antrenor principal. Fostul internațional este cel care se ocupă de antrenamente, dar nu are voie să dea indicații pe bancă, pentru că nu are licența PRO, iar pentru a rezolva această problemă și pentru a nu risca un conflict cu FRF, a fost adus Elias Charalambous. Mihai Pintilii ocupă „în acte” funcția de delegat al echipei. Dumitru Dragomir susține că Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB pe Mircea Lucescu.