Scandal, la Caracal! Avocatul familiei Luizei, dat afară de la cercetări pentru o poză. Ce a surprins în imagine

Scandal, la Caracal! Avocatul familiei Luizei, dat afară de la cercetări pentru o poză. Ce a surprins în imagine

Avocatul familiei Luizei Melencu a fost dat afară de la perchezițiile care se efectuează la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, iar procurorii vor să sesizeze Baroul București cu privire la comportamentul acestuia.  Motivul? O poză făcută în timpul cercetărilor este mărul discordiei dintre acesta și anchetatorii.

Ce apare în poza făcută la perchezițiile din Caracal

Avocatul Tonel Pop, reprezentantul legal al familiei Luizei Melencu, și-a făcut o poză, la cercetările care se desfășoară pe proprietarea lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că este vinovat pentru moartea fetelor Luiza și Alexandra, iar gestul lui a fost sancționat.

Potrivit informațiilor apărute, acestuia i s-a interzis să mai ia parte la percheziții și, în plus, procurorii DIICOT vor să sesize Baroul București cu privire la comportamentul avocatului.

Tonel Pop are însă o explicație pentru cele întâmplate. „Am cerut șefului criminaliștilor de aici să-mi facă o fotografie cu combinezonul pentru că era haios, au făcut o fotografie în fața prelatei. Cu combinezonul.(…) Pentru că era haios.

Dânșii au făcut o poză pe o prelată. Nu se vede nicio frunză. (…) Era haios cu combinezonul, cu toate, cu mănuși și am vrut să fac o poză cu acel costum deosebit. Acea fotografie nu e în câmpul delimitat, ci e la cort.

Ce spune avocatul despre poza făcută la percheziții

Eram la 30 de metri, nu în câmpul infracțional. Au găsit un pretext, pretextul a fost înainte de a face poza, nu are legătură una cu alta. Am șters, au șters și dânșii, a fost un pretext”, a explicat Tonel Pop, potrivit Mediafax.

Avocatul familiei Luizei este însă de părere că procurorul de caz refuză să-i mai dea acces la percheziții, pentru că nu vrea ca el să ofere apoi presei informații din cadrul cercetărilor care se desfășoară în cazul Caracal, în care până acum se vorbește de cel puțin două crime.

Anchetatorii încearcă să afle dacă Gheorghe Dincă a mai făcut și alte victime, în afară de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, și vor să descopere mai multe detalii despre cazul care a îngrozit o țară întreagă.