07 aug. 2019 | 16:01

Scandal, la Caracal! Avocatul familiei Luizei, dat afară de la cercetări pentru o poză. Ce a surprins în imagine

Știri generale
Scandal, la Caracal! Avocatul familiei Luizei, dat afară de la cercetări pentru o poză. Ce a surprins în imagine

Avocatul familiei Luizei Melencu a fost dat afară de la perchezițiile care se efectuează la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, iar procurorii vor să sesizeze Baroul București cu privire la comportamentul acestuia.  Motivul? O poză făcută în timpul cercetărilor este mărul discordiei dintre acesta și anchetatorii.

Ce apare în poza făcută la perchezițiile din Caracal

Avocatul Tonel Pop, reprezentantul legal al familiei Luizei Melencu, și-a făcut o poză, la cercetările care se desfășoară pe proprietarea lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că este vinovat pentru moartea fetelor Luiza și Alexandra, iar gestul lui a fost sancționat.

Potrivit informațiilor apărute, acestuia i s-a interzis să mai ia parte la percheziții și, în plus, procurorii DIICOT vor să sesize Baroul București cu privire la comportamentul avocatului.

Tonel Pop are însă o explicație pentru cele întâmplate. „Am cerut șefului criminaliștilor de aici să-mi facă o fotografie cu combinezonul pentru că era haios, au făcut o fotografie în fața prelatei. Cu combinezonul.(…) Pentru că era haios.

Dânșii au făcut o poză pe o prelată. Nu se vede nicio frunză. (…) Era haios cu combinezonul, cu toate, cu mănuși și am vrut să fac o poză cu acel costum deosebit. Acea fotografie nu e în câmpul delimitat, ci e la cort.

Ce spune avocatul despre poza făcută la percheziții

Eram la 30 de metri, nu în câmpul infracțional. Au găsit un pretext, pretextul a fost înainte de a face poza, nu are legătură una cu alta. Am șters, au șters și dânșii, a fost un pretext”, a explicat Tonel Pop, potrivit Mediafax.

Avocatul familiei Luizei este însă de părere că procurorul de caz refuză să-i mai dea acces la percheziții, pentru că nu vrea ca el să ofere apoi presei informații din cadrul cercetărilor care se desfășoară în cazul Caracal, în care până acum se vorbește de cel puțin două crime.

Anchetatorii încearcă să afle dacă Gheorghe Dincă a mai făcut și alte victime, în afară de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, și vor să descopere mai multe detalii despre cazul care a îngrozit o țară întreagă.

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Moneda românească din anii 2000 care se vinde cu 75.000 lei. E posibil ca mulți să o găsească acasă și să se îmbogățească pe loc
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Carmen Negoiță le-a pus gând rău banilor de la Asia Express. În ce vrea să investească vedeta
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Dispare cash-ul din România? Anunț de la BNR despre numerar
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
MARCEL CIOLACU își DĂ DEMISIA! Bomba zilei în politică
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro