Scandal la Bravo, ai stil! Ce s-a întâmplat acum, a fost supărare mare

Scandal la Bravo, ai stil! Ce s-a întâmplat acum, a fost supărare mare
Ce s-a întâmplat la Bravo ai stil

În urma nominalizărilor din gala trecută, un nou scandal s-a iscat la ”Bravo, ai stil!”. Pentru alegerea care a făcut-o, Theo Rose a fost trasă la răspundere și i s-a reproșat că nu a numit-o pe Alexandra ungureanu.

Ce s-a întâmplat acum la Bravo, ai stil!

În ediția de ieri, 2 decembrie, a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, Oana Radu s-a supărat foarte tare pe cea pe care o considera prietena ei, deoarece a nominalizat-o, iar cele două au avut o dispută pe această temă.

Mai multe concurente, dar mai ales cântăreața Oana Radu, se așteptau ca Theo să o propună spre eliminare pe Alexandra Ungureanu, însă toți au rămas uimiți de decizia acesteia.

”M-ai făcut să trec prin niște emoții. Mâine, o să am iar un moment și o să vezi ce vei păți”, i-a reproșat Oana Radu lui Theo Rose.

”Nu înțeleg de ce nu a nominalizat-o pe Andreea sau pe Alexandra”, a mai spus Oana.

”Am nominalizat-o pe Oana pentru că mă enervează și vreau s-o dau afară să plece acasă. Am spus și în emisiune. Nu vreau să alimentez discuția dintre Andreea și Alexandra, nu am vrut ca votul meu să atârne de o parte sau de alta”, a fost explicația lui Theo Rose.

Theo Rose știa că se vor crea discuții

Oana Radu nu a înțeles de ce a numit-o Theo Rose pe ea, deși avea alte opțiuni. Totodată, Oana spune că putea să o numească pe Cristina și că nominalizarea ei nu schimba absolut deloc tabelul final al nominalizărilor.

Mai mult, Radu a spus că nu a nominalizat-o pe Șișcanu pentru că au același stilist, acesta fiind probabil motivul pentru care nu a vrut să intre în conflict cu jurnalista.

”Știam că se vor crea discuții. Nu am nominalizat-o pe Cristina pentru că împărțim același stilist și nu pot critica munca lui. Cristinei i-am promis că nu o nominalizez și am spus-o încă de la începutul emisiunii”, a adăugat în final Theo Rose.

Oana Radu, acuzată că că avea o strategie pentru a câștiga competiția

La începutul lunii noiembrie, Roxana Nemeș era de părere că Oana Radu își găsise o  strategie pentru a ajunge cât mai departe în emisiune și nu are legătură cu stilistul.

Nemeș susținea că Oana Radu încearcă o strategie asemănătoare cu cea a Deei Codrea, care la început a venit mai îmbrăcată în concurs, iar pe parcurs venea din ce în ce mai provocatoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI