Scandal între primarul și viceprimarul unei localități din România. Cum s-a gândit edilul să își pedepsească aspru subordonatul deoarece nu este mulțumit de activitatea sa

Scandal între primarul și viceprimarul unei localități din România. Cum s-a gândit edilul să își pedepsească aspru subordonatul deoarece nu este mulțumit de activitatea sa
Scandal între primarul și viceprimarul orașului Orșova

Scandal între primarul Pro România și viceprimarul PNL, în orașul Orșova. Edilul l-a trimis pe viceprimar să lucreze într-o clădire nefuncțională veche de 50 de ani, spațiu insalubru, deoarece nu este mulțumit de activitatea sa.

Scandal între prima și viceprimar

Florentin Bogdan Duică este viceprimarul localității, iar recent a primit un document semnat de Marius Simion Stoica, primarul orașului Orșova, prin care i se aduce la cunoștință unde urmează să lucreze. De asemenea, i se transmite să cedeze cheile biroului pe care l-a ocupat până în prezent.

„Să vă mutați biroul pe strada Ștefan cel Mare, nr. 16 (în fosta locație a Grădiniței nr. 3, Orșova), urmând a vă desfășura activitatea în această locație, proprietatea municipiului Orșova. Prin acest aspect veți fi în permanență în contact cu cetățenii municipiului Orșova.

Totodată, aveți obligația să predați cheia biroului în care v-ați desfășurat activitatea până în prezent administratorului UAT Orșova, dl. Milu Ștefan Doru, pe bază de proces verbal. Cheia noului birou unde urmează să vă desfășurați activitatea se va prelua tot de la administratorul UAT Orșova, pe bază de proces verbal”, scrie în documentul semnat de primarul Orșovei.

Potrivit presei locale, clădirea în care va lucra viceprimarul este o grădiniță veche din anul 1968. Mocheta este insalubră în baie, iar în birou este ingrasie și foarte frig. De asemenea, calculatorul nu funcționează și dozele de curent sunt desfăcute. Viceprimarul consideră că un asemenea demers este ilegal, iar primarul se face de râs prin această mutre.

De ce s-au certat cei doi conducători

Primarul Marius Stocai a declarat că l-a mutat pe viceprimar în clădirea veche deoarece nu era mulțumit de activitatea prestată de acesta. Acesta a constatat că cetățenii vin cu solicitări, iar viceprimarul trebuie să fie mai „ancorat în realitate”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI