Scandal în lumea manelelor. Dani Mocanu îl atacă pe rivalul Tzancă Uraganu: ‘Eu nu profit de sângele vărsat’

Scandal în lumea manelelor. Dani Mocanu îl atacă pe rivalul Tzancă Uraganu: ‘Eu nu profit de sângele vărsat’
Scandal in lumea manelelor. Dani Mocanu il ataca pe rivalul Tzanca Uraganu

Dani Mocanu a lansat o serie de acuzații la adresa lui Tzancă Uraganu. Recent, cei doi „regi ai manelelor”, așa cum se autoproclamează artiștii, au devenit protagoniștii unui scandal de zile mari. Cum l-a atacat Dani Mocanu pe colegul său de breaslă. De la ce a pornit totul.

Tzancă Uraganu, atacat de Dani Mocanu din cauza melodiei inspirate din războiul cu Ucraina

Tzancă Uraganu a fost luat în vizorul lui Dani Mocanu, după ce soțul Lambadei a compus o piesă cu versuri inspirate din conflictul militar dintre Rusia și Ucraina.

Deși melodia nu a fost încă lansată pe piața muzicală din România, refrenul a ajuns viral pe TikTok și alte rețele sociale, fiind fredonat de mii de internauți.

„Când intru eu în Ucraina, rușii se întorc la Moscova/ Se duc să-mi aducă coroana- pentru că eu sunt rege în Europa”, așa sună refrenul melodiei pe care manelistul urma să o lanseze.

În versurile piesei pe care a compus-o înainte ca Rusia să declanșeze războiul în Ucraina, Tzancă Uraganu se pune pe un piedestal, în defavoarea lui Vladimir Putin.

„Domnule Putin, asta e meseria mea, dacă am scos melodia aia, îmi asum.”, a scris manelistul pe Facebook.

„Eu nu profit de sângele vărsat pe acolo pentru vizualizări!”

Dani Mocanu l-a atacat pe colegul său de breaslă, blamându-l pentru gestul pe care l-a considerat a fi total nepotrivit.

Artistul i-a transmis un mesaj lui Tzancă Uraganu, amintindu-i colegului său de breaslă că situația din Ucraina este extrem de gravă, iar mii de tineri își pierd viața în război.

„Frățiorul meu, eu nu profit de sângele vărsat pe acolo pentru vizualizări. Sunt copilași care, din păcate, își pierd viața acolo .”, a declarat Dani Mocanu.

Dani Mocanu ajută refugiații ucraineni

Dani Mocanu s-a deplasat cu trei autoturisme până la vama din Sighetul Marmației, pentru a ajuta familiie de refugiați ucraineni. Celebrul manelist a relatat, pe rețelele sociale, că situația în realitate nu ar fi atât de dramatică precum cea prezentată la televizor, iar refugiații ucraineni ar fi primit ajutoare substanțiale din partea românilor.

„Oamenii din toată țara au venit să dea ajutor, dar, din păcate, autoritățile nu le dau voie. Cam asta e. E alt film ce e aici, nu e ce vedem noi la televizor. Suntem la Sighet.

Am venit cu 3 mașini de alimente, le-am dus la Sala Polivalentă, unde locul este plin de alimente. Nu mai aduceți, fraților, că le aduceți degeaba.”, a spus Dani Mocanu pe Youtube.