Scandal în India, din cauza lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vântur riscă să devină persona non grata

Scandal în India, din cauza lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vântur riscă să devină persona non grata
Scandal în India, din cauza lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vântur riscă să devină persona non grata

Un videoclip al superstarului din Bollywood, Salman Khan, face furori pe internet. În clip actorul a fost filmat smulgând mobilul unui fan care vroia un selfie cu el fără permisiunea lui.

Scandal în India, din cauza lui Salman Khan

Reacția lui Salman Khan a fost la ieșirea din aeroport, când, conform surselor, un angajat al aeroporului,care fusese avertizat înainte să nu facă asta, a încercat să obțină un selfie cu veeta de la Bollywood. Clipul filmat de paparazzi a ajuns viral pe internet, doar în câteva ore.

Incidentul a avut loc pe aeroportul Goa la sosirea lui Salman pentru ultimile filmări la producția ”Radhe: Your Most Wanted Bhai”.

Actorul din ”Dabangg 3”, care se află în Goa pentru următorul său film, a putut fi văzut smulgând telefonul mobil din mâinile fanului său în timp ce ieșea din aeroport.

Potrivit Hindustan Times, fanul a fost identificat ca personal de la sol al unei companii aeriene.

Profesional, Salman Khan, care a fost văzut ultima oară în ”Dabangg 3”, va juca în următorul său film ”Radhe: Your Most Wanted Bhai”. Filmul regizat de Prabhudheva, în care, de asemenea, joacă Randeep Hood și Disha Patani în rolurile principale. Filmul va intra în cinematografe din 22 mai 2020.

Iubitul Iuliei Vântur riscă să devină persona non grata

După incident, oficialii companiei ce se ocupă de filmări, au trimis o scrisoare publică oficialităților din ținut, prin care își cereau scuze de atitudinea actorului. Salman Khan este recunoscut pentru temperamentul său vulcanic și pentru reacțiile sale dure uneori. Cuceva ani în urmă era cât pe-aci să fie acuzat și încarcerat pentu omor.

Pe plan personal, relația sa cu Iulia Vântur pare-se că merge bine, cu toate că starul indian nu are încă în plan măritișul. De altfel, undeva prin 2017 declara că pentru el acest pas nu este în plan.

- manifestare scenica – motivare, justificare, scop. Unde? Cine?
– manifestare scenica – motivare, justificare, scop.
Unde? Cine?

„Nu cred deloc în dragoste. Nu cred că există vreun motiv să existe cuvântul „dragoste”. Cuvântul este „nevoie”. Depinde de a cui ai nevoie mai mult sau de cine ai putea avea nevoie la un moment dat. Dar poate că nu are nevoie deloc de tine. Acest lucru se poate întoarce și invers când nu ai nevoie de ea uneori.”, declara în 2017 vedeta.

Urmăriți Playtech.ro și pe