Scandal în club! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu în toiul nopții

Scandal în club! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu în toiul nopții

Încurcate sunt căile inimii! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus, din nou, „Adio!“, după o ceartă zdravănă dintr-un club de pe litoral. Care a fost mărul discordiei de această dată, aflați în paragrafele următoare.

Scandal monstru pe litoral

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost, din nou, protagoniștii unui scandal de proporții. Povestea lor încurcată de iubire datează de doi ani, timp în care s-au despărțit și s-au împăcat de mai mute ori decât o fac alții într-o întreagă viață. Numai în ultimele două luni cei doi s-au lăsat și s-au luat de trei ori, decizând că iubirea lor este mai puternică decât toate încercările.

Bodi a știut și de această dată s-o împace pe Bianca, după ce a călcat iarăși pe bec. Scandalurile dintre ei nu sunt simple certuri de îndrăgostiți, ci scene violente și multe injurii, de cele mai multe ori în văzul tuturor.

La fel s-a întâmplat și azi noapte, într-un renumit club din Mamaia. După o zi frumoasă petrecută pe plajă, seara nici că se putea încheia mai prost.

Bodi a călcat pe bec

În jurul orei 2:00, Bianca a fost văzută părăsind de una singură locația și nu oricum, ci extrem de nervoasă.

„Din câte am putut înțelege, ea l-a prins, din nou, vorbind pe whatapp cu o domnișoară, deși el jurase că nu o va mai înșela niciodată. Bianca a fost vigilentă și a văzut, iar de atunci a început cearta. Alex a spus, bineînțeles, că vorbește cu o prietenă, însă ea nu numai că nu l-a crezut, dar nici nu l-a lăsat să explice prea multe.

Și este firesc, ținând cont de faptul că a înșelat-o de zeci de ori. Acum sunt tot la mare, vom vedea dacă Bianca trece și de această dată cu vederea escapadele amoroase ale lui Bodi. El spune că o iubește și că nu mai face, dar pur și simplu nu se poate abține să umble și cu altele“, au mărturisit surse din anturajul celor doi pentru impact.ro.

Aceleași surse au declarat că în jurul orei 15:00, amorezii au apărut pe plajă și părea că apele s-au liniștit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI