Scandal în Centrul Vechi. Deputații PSD, conflict cu Poliția

Scandal în Centrul Vechi. Deputații PSD, conflict cu Poliția
Scandal în Centrul Vechi. Deputații PSD, conflict cu Poliția

„Când cetăţeanul stă acasă, politicianul face ce vrea el la masă“. Așa se face că doi deputați PSD au fost amendați de oamenii legii după ce au refuzat să poarte mască într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei. Cine sunt cei doi scandalagii, aflați în paragrafele următoare.

Doi deputați PSD, amendați pentru că au refuzat să poarte mască

Doi deputați PSD au fost amendați cu 2.600 de lei după ce au refuzat vehement să se supună regulilor în vigoare cu privire la obligativitatea purtării măștii chirurgicale în spațiile închise. Cei doi se aflau într-un fast-food din Centrul Vechi și s-au luat la ceartă cu polițiștii, recurgând chiar la înjurături.

„În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant“, au transmis polițiștii prin intermediul unui comunicat.

Au făcut scandal și i-au înjurat pe polițiști

Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au găsit pe scandalagiu, care era însoțit de un prieten cu un comportament similar.

„În urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public“, anunță Poliția Capitalei.

Scandalagii din Centrul Vechi sunt Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă. Unul dintre aceștia a refuzat să poarte mască și a fost sancționat cu 1.600 de lei, timp în care celălalt a scăpat mai ieftin: 1.000 de lei amendă. Polițiștii nu au deschis dosar penal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI