Scandal fără precedent la TVR! Vedetele fac front comun cu Adelin Petrișor și Marina Almășan

Scandal fără precedent la TVR! Vedetele fac front comun cu Adelin Petrișor și Marina Almășan
Scandal fără precedent la TVR!

Vedetele din TVR fac front comun cu Adelin Petrișor și Marina Almășan. Totul a pornit de la contractul pierdut de TVR pentru transmiterea festivalului George Enescu. „În ultima vreme aţi reuşit să-i revoltaţi şi pe cei care mai rămăseseră pasivi în privinţa TVR, iar pe noi, cei din TVR, ne-aţi umplut, încă o dată, de ruşine”, a fost mesajul Monicăi Ghiurco, jurnalist senior TVR.

Scandal la TVR!

Contractul pierdut de către TVR pentru transmiterea celebrului festival George Enescu a adus un scandal fără margini în rândul vedetelor care au făcut front comun cu Marina Almășan și Adelin Petrișor. Reacții în lanț din partea angajaților postului au curs după aflarea veștii că Trinitas TV va transmite fetivalul muzical. Monica Ghiurco a acuzat-o pe Doina Gradea de incompetență, în cadrul unei scrisori publice. De asemenea, aceasta a subliniat și faptul că a reușit să îi revolte și pe cei care au rămas pasivi din instituția în cauză, conform news.ro.

„Pentru mine este un şoc faptul că TVR nu mai transmite Festivalul Internaţional ”George Enescu”, după ce în şedinţa precedentă a Consiliului de Administraţie aţi dezminţit informaţia. Aşadar, o falsă dezminţire şi o inducere în eroare a Consiliului. E foarte grav, din mai multe considerente”
Monica Ghiurco

Scanda la TVR, după pierderea contractului pentru transmiterea festivalului George Enescu
Scanda la TVR, după pierderea contractului pentru transmiterea festivalului George Enescu

„Spulberaţi o tradiţie culturală la Televiziunea Română”

Monica Ghiurco susține că este revoltător faptul că se spulberă o tradiție culturală din cadrul Televiziunii Române, nu doar că se pierde un brand de clasă înaltă. „Dăm cu piciorul unui act de diplomaţie publică şi culturală prioritar pentru Statul Român, că renunţăm prin decizia unui Comitet Director pe care îl conduceţi în mod nemijlocit să fim parte în cel mai prestigios eveniment cultural pentru România. Deşi, chiar şi pentru atât, vă cer demisia!”

pierderea Festivalului Enescu este picătura care umple paharul. Să nu încercaţi să mai invocaţi argumentul financiar: nu din cauza banilor s-au pierdut toate acestea, ci din incompetenţă, doamna PDG!”, a scris sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI