Scandal fără precedent la Puterea Dragostei. Un concurent căsătorit a intrat în casă. Ce au făcut șefii Kanal D

Scandal fără precedent la Puterea Dragostei. Un concurent căsătorit a intrat în casă. Ce au făcut șefii Kanal D
Un concurent căsătorit a intrat în casa Puterea Dragostei

Scandal fără precendent la Puterea Dragostei! În cele două sezoane pe care le are emisiunea, șefii s-au confruntat doar de două ori cu această situație. Un concurent care este căsătorit a avut curajul să mintă producția și să susțină cu vehemență că este singur și că-și caută iubirea. Acest lucru nu este deloc în conformitate cu regulile casei. Ce s-a decis în privința cocurentului controversat?

Scandal la Puterea Dragostei! Un concurent căsătorit a intrat în competiție

În ediția de ieri, 5 octombrie, Mihai a părăsit casa Puterea Dragostei. Nimic deosebit până acum, pentru că parcursul unora este mai scurt decât ar trebui, nefiindu-le scris să-și găsească iubirea acolo. Cu toate că situația lui Mihai a surprins, lucrurile șocante au venit abia în ediția de azi, 6 octombrie.  Tânărul era supus unei situații ciudate în episodul de ieri.

Mihai era, de fapt, căsătorit
Mihai era, de fapt, căsătorit

Acesta era acuzat că ducea informații din interiorul show-ului afară, lucru ce este interzis, precum scrie și în contractul semnat de fiecare în parte la începutul competiției. Concurentul a scris pe un grup de susținători câteva povești deosebite ce încă nu erau difuzate, motiv pentru care a fost descalificat. În emisiunea de azi, Andreea Mantea le-a mărturisit concurenților veștile deosebite pe care le-au descoperit șefii Kanal D.

Mihai, concurentul descalificatieri, era căsătorit
Mihai, concurentul descalificatieri, era căsătorit

Ce anunț a făcut Andreea Mantea?

„După minunata emisiune de ieri în care am eliminat un băiat care de drept era însurat. Paula, îmi pare rău…sau mă bucur pentru tine să știi. Vă anunț că el a depus cererea de divorț, dar și-a retras-o în timp ce era aici. Ca să închidem subiectul, el aplecat prin descalificare, astfel că nu va mai avea voie să se întoarcă niciodată în emisiune. Eu îi doresc tot binele din lume și sper să fie bine cu soția sa și să se împace în cele din urmă, să arate adevărata putere a dragostei”
Andreea Mantea

https://www.youtube.com/watch?v=uPZfBYTq1DU