Reghecampf, antrenor la FCSB? Ce spune Anamaria Prodan și la ce se gândește Becali

Reghecampf, antrenor la FCSB? Ce spune Anamaria Prodan și la ce se gândește Becali
Anamaria Prodan a anunțat când se va întoarche Reghecampf la FCSB

Laurențiu Reghecampf s-ar putea întoarce ca antrenor la FCSB, susține Anamaria Prodan, însă nu în viitorul apropiat. Impresarul susține că Reghe nu poate antrena acum echipa patronată de Gigi Becali întrucât are un salariu de 10 ori mai mare la Al Wasl, iar contractul îi expiră peste 2 ani.

Anamaria Prodan a anunțat când se va întoarche Reghecampf la FCSB

FCSB trece printr-o perioadă foarte dificilă. Chiar dacă s-a calificat în play-off-ul Europa League, victoria a venit greu, în prelungiri, iar Gigi Becali a început din nou să vorbească despre transferuri și antrenori. În Liga 1, echipa e abia pe locul 11 în clasament, cu 4 puncte acumulate în 5 etape.

Vergil Andronache este cel care stă pe banca tehnică la meciurile echipei, după ce Mihai Teja a fost demis, iar în locul lui a venit Bogdan Andone, care a plecat și el foarte repede de la club. După ce a fost refuzat de toți antrenorii pe care i-a abordat și le-a propus să preia clubul, Becali s-a gândit să aducă un străin la București. Este vorba despre Stuart Baxter, care în întreaga sa carieră a antrenat 17 echipe și a câștigat 4 titluri de campion: Sanfrecce Hiroshima – 1994, AIK Stockholm – 1998, Kaizer Chiefs – 2013 şi 2015.

Baxter a declarat că nu se grăbește să ia o decizie, dar că FCSB este o echipă care nu poate fi refuzată. În timp ce Becali dă telefoane și face oferte, Anamaria Prodan aruncă bomba: Laurențiu Reghecampf se va întoarce la FCSB, dar nu acum.

„El va lucra cu Gigi Becali toată viaţa. Dacă, să spunem, Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate, ar putea veni. Am şi vorbit cu patronul, dar Reghe mai are doi ani de contract, nu se poate acum. Relaţia dintre Gigi şi Reghecampf e specială, Becali îl iubeşte ca pe copilul său”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Până la numirea unui nou antrenor, FCSB va fi condusă tot de Vergil Andronache. Echipa lui Gigi Becali joacă în runda cu numărul 5 din Liga 1, duminică, 18 august 2019, împotriva celor de la Politehnica Iași (locul 3, 11 puncte). Meciul începe la ora 21:00.