Satul din România care atrage tot mai mulți turiști. Totul s-a schimbat în ultimul an

Satul din România care atrage tot mai mulți turiști. Totul s-a schimbat în ultimul an
Satul din România care este vizitat din ce în ce mai des de turiști.

Un sat din România a venit acum în atenția multor turiști. Acesta este o destinație fantastică pentru cei care vor să stea în natură și să asculte poveștile localnicilor. Turismul din zonă se dezvoltă pe zi ce trece după determinarea de care au dat dovadă autoritățile publice locale acum. Primarul comunei s-a implicat extrem de mult în toate demersurile. ,,Sperăm să facem tot ce trebuie ca să aducem localitatea la nivelul pe care îl merită. Infrastructura nu ne permite accesul spre localitate decât pe apă, iar noi vom face tot ce trebuie pentru a moderniza infrastructura de pe uscat a localității”, a spus acesta.

Satul surprinzător din România: atrage tot mai mulți turiști

Turismul în Delta Dunării se dezvoltă pe zi ce trece ca urmare a determinării de care au dat dovadă în ultimul timp autoritățile locale. Primarul comunei a fost și el un personaj important în acest scenariu.

Oficialul a oferit un interviu în care a adus în prim-plan schimbările făcute până acum și planurile din viitorul apropiat. Comuna Crișan se află în centrul Deltei Dunării și este tranzitată de la vest la est de brațul Sulina.

Satul Mila 23 este reprezentativ pentru comuna aceasta pentru că este localitatea în care s-a născut canoistul român Ivan Patzaichin.

Regretatul sportiv s-a stins vin viață în cursul anului trecut, la începutul lunii septembrie. Silviu Rahău, primarul comunei Crișan, a oferit câteva detalii despre proiectele pe care le demarează pentru creșterea nivelului de trai de acolo.

,,Sperăm să facem tot ce trebuie ca să aducem localitatea la nivelul pe care îl merită”

„În localitatea Mila 23 avem un parc destinat dezvoltării tradițiilor locale, cu zonă de prezentat produse locale, cu zonă de evenimente, loc de joacă pentru copii, zonă de promovare a turismului gastronomic. Totul este făcut pentru a dezvolta comunitatea.

De asemenea, legat de promenada localității Mila 23, sperăm ca cei de la Apele Române să ne predea digul pentru a face o faleză frumoasă cu titlul Ivan Patzaichin. În plus, podul care traversează canalul din localitate va fi unul al personalităților sportive, iar tot ce se va întâmpla la Mila 23 va fi în memoria lui Ivan Patzaichin.

Sperăm să facem tot ce trebuie ca să aducem localitatea la nivelul pe care îl merită. Infrastructura nu ne permite accesul spre localitate decât pe apă, iar noi vom face tot ce trebuie pentru a moderniza infrastructura de pe uscat a localității.

Fundația Ivan Patzaichin are un proiect pe care Primăria Crișan l-a avizat și care este în avizare pe fonduri europene pentru a fi realizată Casa Memorială Ivan Patzaichin. Este important că cineva se ocupă, își face treaba, iar din partea noastră are toată susținerea”, a spus Silviu Rahău, pentru dcnews.ro.