Satul din România care atrage tot mai mulți turiști. Imaginile sunt de vis și liniștea e deplină! VIDEO

Satul din România care atrage tot mai mulți turiști. Imaginile sunt de vis și liniștea e deplină! VIDEO
Satul din România pe care trebuie să îl vizitezi

Un sat din România a surprins pe toată lumea cu frumusețea lui. Din ce în ce mai mulți turiști îl trec pe lista de vizite. Imaginile de acolo sunt de vis, iar liniștea și emoțiile locurilor sunt incredibile. Dacă nu știi care va fi noua ta destinație pentru concediul de vară, ai mai jos detalii despre locul autentic de la noi care te face face să crezi că poți opri timpul în loc. Unde se află și ce trebuie să știi despre el?

Destinația perfectă pentru vacanță: satul din România care surprinde turiștii

Vara se apropie cu pași repezi, iar gândul multora se duce către vacanță. Dacă nu știi ce destinație să alegi pentru zilele de relaxare, ai la îndemână peisajele din România.

Majoritatea oamenilor au găsit frumusețile țării noastre în special în perioada pandemiei, când au evitat să părăsească țara din diferite considerente.

Unii dintre ei au descoperit și frumusețea de la sat, mai ales în satul Măgura. Dacă vrei să te bucuri de un loc autentic și parcă desprins din povești, Măgura este locul pe care trebuie să îl alegi.

Turiștii se pot bucura de liniște, momente unice alături de familie și amintiri pe măsură pe care nu le vor uita niciodată. Staul se află în Brașov la 13 kilometri de pârtia Bran-Zănoagă și la 194 de kilometri de Brașov.

Destinația este de-a dreptul superbă. Se poate ajunge ușor cu un autoturism, dar în întrarea în sat nu se poate circula cu mașina. Drumul este asfaltat până la Fântâna lui Boțorog, ulterior este un drum pietruit.

De asemenea, există mai multe trasee montane, iar unele din ele pot fi accesibile și cu bicicleta. Din satul Măgura se poate ajunge și la satele Fundata, Dîmbovicioara, Peștera.

Traseu

-Marcaj C (traseu pentru bicicliști): Sat Peștera (Hotel Nobillis – Carpathian Residence) – Muchia lui Gârniță – Dealul Șipotului – Valea Băltăcioaia – intrare în satul Măgura (Pensiunea Mosorel).
-Marcaj dungă roșie: de la intrarea în satul Măgura (Pensiunea Mosorel) până la intersecția de trasee din apropierea Cabanei Casa Folea.
-Marcaj cruce roșie: Cabana Casa Folea – Sat Peștera (Hotel Nobillis – Carpathian Residence).

  • Lungime traseu: 6,5 km
  • Durată: 2 ore și jumătate
  • Diferență de nivel: aproximativ 150 m

Majoritatea oamenilor care au ajuns aici au susținut că peisajele sunt de-a dreptul desprinse din povești. Cu siguranță satul Măgura este o opțiune fantastică pentru zilele libere, mai cu seamă dacă vrei să te desprinzi de gălăgie și să îți pui gândurile în ordine.