Sarcină nouă în showbiz? Prezentatorul Antena 1 a făcut primele declarații despre bebeluș

Sarcină nouă în showbiz? Prezentatorul Antena 1 a făcut primele declarații despre bebeluș
Prezentatorul Antena 1 a vorbit despre posibilitatea ca familia sa să se mărească. Urmează o nouă sarcină în showbiz?

Răzvan Fodor și Irina s-au întâlnit în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010. Cei doi au împreună o fetița. Prezentatorul Antena 1 a vorbit recent despre posibilitatea măririi familiei lor. Urmează o nouă sarcină în showbiz?

Răzvan Fodor are planuri mari de viitor. El și Irina își doresc al doilea copil. Ce a spus vedeta despre sarcină?

Răzvan Fodor a recunoscut că el și Irina s-au gândit în nenumărate rânduri să îi facă un frățior sau o surioară micuței lor, însă nu au găsit până acum momentul potrivit. Prezentatorul emisiunii ”Burlacul” susține că lucrurile sunt acum și mai complicate având în vedere pandemia, în special fiind date contraindicațiile vaccinului pentru o femeie care dorește să rămână însărcinată, pe când cei doi și-l vor putea face.

„Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. Cred că avem o problemă: ne simțim nemuritori! Eu fac 46 de ani, ea încă are timp, are 32 de ani, încă vorbim despre asta, dar mereu am avut câte ceva. De un an mai avem și nenorocirea asta de COVID, ea dacă ar rămâne însărcinată nu ar fi bine să se îmbolnăvească și, cum amândoi suntem activi și lucrăm în perioada aceasta, ar trebui mai întâi să ne vaccinăm, iar sarcina ar trebui să vină abia la 3, 6 luni de la vaccinare”, a declarat Răzvan Fodor pentru revista Viva.

Lecția învățată de-a lungul relației

„Cred că cea mai prețioasă lecție pe care am învățat-o a fost că bărbatul perfect și femeia perfectă există. Am ascultat o mulțime de interviuri date de persoane cunoscute de la noi din țară și din străinătate în care se afirmă că nu ar exista femeia sau bărbatul perfect și nu i-aș contrazice, dar, din punctul meu de vedere, există atunci când dai de el sau de ea. Dar pentru acel moment, pentru acea întâlnire tu trebuie să fii pregătit!

Dacă de-a lungul vieții nu te-ai antrenat în sensul acesta, nu știi ce să ceri de la o femeie sau de la un bărbat, nu știi ce calități ai vrea de la omul de lângă tine, așa se întâmplă ca după doi-trei ani de relație să ajungi într-un moment de răscruce, să îți dai seama că nu te potrivești cu acea persoană. Acela este momentul în care oamenii sunt decepționați și pot rămâne cu impresia că nu există pereche perfectă. Ba da, există!”, a mai spus el în același interviu.