Sărbători fericite: Secretul unor mesaje și urări perfecte, ca să ai un Crăciun fericit

Sărbători fericite: Secretul unor mesaje și urări perfecte, ca să ai un Crăciun fericit

Pentru a avea cu adevărat sărbători fericite, toată lumea caută diverse urări de pe care să le trimită prin mesaje celor dragi, iar internetul e o resursă vastă.

Pentru că sezonul sărbătorilor de iarnă a început, cu siguranță cauți câteva urări pe care să le trimiți celor dragi prin intermediul unui mesaj text, email, WhatsApp sau Messenger. Au trecut ani buni de când acest fenomen a devenit popular și astfel de mesaje continuă să fie la mare căutare în rândurile celor ce vor să-și surprindă prietenii sau familia cu câteva rânduri inspirate pline de gânduri de bine. Mai jos, aveți la dispoziție un site și o aplicație care vă vor scoate din impas, atunci când aveți nevoie de a ura sărbători fericite celor dragi.

Mesaje de Sărbători fericite (Android)

Dacă ai un smartphone cu Android și vrei să le trimiți celor dragi mesaje cu gânduri bune de Crăciun sau de Revelion, aplicația ”Mesaje de Sărbători” e exact ceea ce cauți. Partea cea mai bună este că nu trebuie să dezinstalezi aplicația după ce a trecut ziua de 1 ianuarie, deoarece îți va fi utilă și în alte zile de sărbătoare ale anului.

Aplicația are un meniu cu categorii din care poți alege sărbătoarea pentru care vrei să-ți fie afișate urări. Astfel, după ce Crăciunul și Revelionul trec, poți folosi aplicația și de Mărțișor, Paște sau Sfântul Valentin, printre altele. După ce alegi categoria, tot ce trebuie să faci este să selectezi mesajul dorit, pe care îl poți edita și pe care îl poți chiar programa să se trimită la o anumită oră, astfel încât să scapi de grija mesajelor în noaptea dintre ani, sau în altă zi importantă. Aplicația poate fi descărcată de aici.

Website-uri pentru mesaje și urări pentru sărbători fericite

Dacă nu ai un telefon cu Android la îndemână, sau dacă vrei pur și simplu să cauți urări pentru sezonul sărbătorilor pe internet, atunci site-ul felicit.net este ideal. Poate că la capitolul design nu este ceea ce ai vrea, dar la capitolul conținut, website-ul are tot ceea ce îți trebuie.

La fel ca aplicația de mai sus, site-ul merită păstrat în bookmarks dacă ai nevoie de urări de sărbători fericite și în alte perioade ale anului. Pe site, sunt aproximativ 30 de categorii cu urări de sărbători, între care urări de căsătorie, de iertare, pentru examene sau chiar urări de botez.

Aplicația care te scapă de chinul mesajelor și urărilor de Sărbători

O aplicație de telefon mobil te ajută să trimiți mai ușor urări și mesaje celor dragi cu ocazia acestor Sărbători de iarnăAnul acesta, nu va mai trebui să pierzi zeci de minute scriind mesaje precedate de ”Fie ca” prietenilor. Asta, desigur, dacă deții un dispozitiv cu iOS. Un român cu numele de Mihai Babusca a creat aplicația SMS de Sărbători, care te ajută să trimiți un mesaj de Crăciun sau de Anul Nou celor apropiați. După cum probabil vă așteptați, aceasta vă permite să selectați contactele cărora vreți să le trimiteți SMS-ul și vă pune la dispoziție un număr important de mesaje predefinite. Pentru cei care vor să descarce aplicația SMS și să le ureze celor dragi sărbători fericite, aceasta este disponibilă aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI