Sărbători binecuvântate pentru Gică Hagi. Marea dorință i s-a îndeplinit de Crăciun

Sărbători binecuvântate pentru Gică Hagi. Marea dorință i s-a îndeplinit de Crăciun
Gică Hagi va beneficia pentru Farul Constanța de parteneriatul unei companii din domeniul studierii pieței criptomonedelor

Sărbători binecuvântate pentru Gică Hagi. Managerul-patron de la Farul Constanța și-a făcut publice, înainte de Crăciunm obiectivele pentru 2022. „Regele” a transmis, într-un comunicat, că una dintre dorințe este aceea de a atrage tot mai mulți sponsori alături de echipa de la malul mării. Înainte de finalul anului, Gică Hagi a avut parte de o primă reacție pozitivă la mesajul său.

Sărbători binecuvântate pentru Gică Hagi

Sărbători binecuvântate pentru Gică Hagi. „Regele” se implică trup și suflet în existența clubului său drag, Farul Constanța. Formația dobrogeană a reușit să încheie anul pe locul 6, poziție ce, deocamdată, asigură prezența în play-off-ul Ligii 1.

Înainte de Crăciun, Gică Hagi a transmis un mesaj către toți fanii constănțeni. Fostul mare jucător a prezentat un mic bilanț al lucrurilor făcute în acest an, dar și țintele pentru 2022.

„Am devenit mai buni, mai puternici și pentru că am creat, prin programul ‘’Leaders – Farul suntem toți’’, un proiect prin care să aducem laolaltă toți oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanța. Farul trebuie să fie al tuturor partenerilor, acționari, suporteri, conducători, antrenori, jucători, pentru a ne putea lupta de la egal la egal cu cei mai buni, cu obiectivul final de a învinge !

În 2022 ne propunem noi proiecte prin care să ne dezvoltăm și mai mult. Vom finaliza în această vară hotelul din cadrul Bazei Sportive, vom continua lucrările de extindere și construire a celorlalte terenuri de joc pentru a ajunge la un număr de 16 în total, unde cei aproximativ 800 de copii pe care îi avem să beneficieze de aceleași condiții foarte bune de dezvoltare”, a transmis, printre altele, Gică Hagi, conform farulconstanta.com.

Marea dorință i s-a îndeplinit de Crăciun

Mesajul lui Gică Hagi către oamenii de afaceri nu a rămas fără ecou. Chiar a doua zi, o primă companie a anunțat că a semnat un parteneriat cu Farul Constanța. „Construim un viitor mai sigur împreună”, a fost mesajul cu care firma SourceLess Blockchain a anunțat că va colabora cu gruparea condusă de Gică Hagi.

„Proiectele de succes sunt întotdeauna rezultatul ideilor inovatoare și conceptelor clare și, mai presus de toate, îndrăznețe. Și cu parteneri vizionari ca noi, drumul către succes este întotdeauna ușor.
Un parteneriat prin care construim un viitor mai bun, mai sigur, împreună cu cel mai important brand al Dobrogei, Farul Constanța, club care este principalul furnizor al naționalelor României și, de asemenea, clubul de la care s-a format Gheorghe Hagi, cel mai valoros fotbalist român din istorie și singurul român inclus de FIFA printre cei mai buni 100 de jucători din toate timpurile”, a mai precizat firma respectivă, potrivit Einpresswire.

SourceLess Blockchain este o companie din România care studiază piața criptomonedelor. În SUA, faimoasa arenă americană Staples Center, „casa” echipelor de baschet LA Lakers și LA Clippers și-a schimbat numele, chiar de Crăciun, în Crypto.com Arena, o platformă pentru criptomonede cu cea mai mare dezvoltare din lume. Acordul a fost semnat pentru 700 de milioane de dolari, aproximativ, 619 milioane de euro.

Gică Hagi va primi ajutor și din partea guvernului, prin Ministerul Sportului, pentru Academia ce-i poartă numele. Cluburile cu academii de juniori vor beneficia de fonduri de stat în 2022, a anunțat ministrul Sportului, Eduard Novak.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI