Sânziana Buruiană, în scandal cu Oana Roman și Cristina Șișcanu. Le-a dezvăluit cel mai rușinos secret

Sânziana Buruiană, în scandal cu Oana Roman și Cristina Șișcanu. Le-a dezvăluit cel mai rușinos secret
Sânziana Buruiană, scandal cu Oana Roman și Cristina Șișcanu

Ce secret rușinos le-a dezvăluit Sânziana Buruiană celor două mămici prezente în emisiunea în care o pot vedea fanii. Situația a fost incomodă pentru celelalte două vedete. Ce a mărturisit celebra blondină?

Sânziana Buruiană, scandal cu Oana Roman și Cristina Șișcanu

Sânziana Buruiană a semnalat imediat ce nu i-a plăcut la mămicile prezente în emisiunea în care o pot vedea fanii. Unele dintre ele au trezit un mic scandal chiar între scenele în care copiii lor se bucurau de timpul petrecut în vacanță.

În show-ul „Mămici de pitici cu lipici” le avem acum și pe Oana Roman și Cristina Șișcanu, alături de fiicele lor. Din păcate, nici bine n-au dat nas în nas cu vechile protagoniste că s-au și iscat discuții. Cele patru vedete au plecat acum la o pensiune din Sibiu, la munte.

Noile venite au privit puțin rece totul și nu s-au alăturat de multe ori găștii, iar într-un final bisericuțele s-au simțit foarte tare. Totul a început de la faptul, că Oanei și Cristinei nu le-au convenit cazarea aleasă de echipa emisiunii, astfel că au stat separat de restul lumii, la un hotel de cinci stele, lucru care le-a supărat foarte tare pe Sânziana și Elena Ionescu.

„Eu sunt de partea Elenei”

”Nici nu au băgat-o în seamă pe Elena. Eu sunt de partea Elenei. Și după aceea au început cu înțepăturile și la adresa mea. S-a luat al meu de ele, le-a zis că le-ar duce la biserică și la cimitir în fiecare zi, să nu mai facă diferențe între oameni, să vadă că toți tot la cimitir ajungem. Cât despre Roxana Vancea, ea nici nu ne-a onorat cu prezența. Noi nu suntem așa de prețioase ca Oana Roman și Cristina Șicanu, nu am venit să stăm la cinci stele. Așa e, m-aș duce și eu la spa și la jacuzzi, dar dacă copilul meu e fericit, sunt și eu fericită. Este bine să ne lăsam fițele acasă! Sau ne luăm o mașină mai mare unde să încapă și fițele, și orgoliile, și tot. Nu știu cum se va desfășura emisiunea în continuare, acum chiar nu era cazul să avem parte de fițele astea ale lor”
Sânziana Buruiană (Sursa: Click!)

“Când le văd așa prețioase și mândre, că nu bagă ele în seamă pe oricine! Mai era unul la tv care zicea că era la alt nivel, că e Dumnezeu. Păi, ce vedetă ești tu, mă? Eu când mă duc la cimitir, văd acolo numai vedete, Ciuculete, ăștia etc. Azi ești, mâine nu mai ești. Când văd vedete de-astea, mi se urca sângele la cap!”, a spus acesta consternat de atitudinea celor două „dive” în emisiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI