11 mart. 2024 | 14:09

Sanda Ladoşi, dezvăluiri despre tatăl său, colonel al Securităţii. Ce făcea pe vremea lui Ceauşescu: „Acum pot să spun”

Monden
Sanda Ladoşi, dezvăluiri despre tatăl său, colonel al Securităţii. Ce făcea pe vremea lui Ceauşescu:
Vedeta a avut parte de multe lovitori în viață

Una din artistele în vogă a anilor 80-90, Sanda Ladoși, a fost recent invitata jurnalistei Denise Rifai, la Kanal D, făcând mai multe dezvăluiri despre tatăl său, colonel al Securităţii. Citește mai departe și află ce făcea pe vremea lui Ceauşescu.

Sanda Ladoși, de la învățătoare, la artist îndrăgit de români

Ajunsă astăzi la 54 de ani, celebra artistă Sanda Ladoși nu a avut o copilărie ferită de probleme, mai ales prin prisma statutului pe care tatăl acesteia l-a avut în perioada comunistă. Originară din Târgu Mureș, artista provine dintr-o familie de profesori, meserie pe care era cât pe-aci să o practice și ea, dar drumul ei profesonal avea să se schimbe odată cu primele apariții muzicale.

Vezi și: Cum a suferit Sanda Ladoși. Momentele prin care a trecut (exclusiv)

Pe de altă parte, tatăl acesteia, deși profesor, a mai deținut și funcția de colonel în vechea Securitate a lu Nicolae Ceaușescu, lucru care i-a afectat viața personală, atât ca adolecentă, cât și ulterior, ca tânără aspirantă la statutul de vedetă a muzicii ușoare, despre care recunoștea într-un material exclusiv pentru Impact că:

„Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut.

A fost atât de firesc, odată nu am dat din coate. Alții poate au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect”, a mărturisit Sanda Ladoşi pentru Impact.ro.

Artista face dezvăluiri despre tatăl său, colonel al Securităţii

Invitata jurnalistei Denise Rifai, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări”, de la kanal D, artista face dezvăluiri despre tatăl său, colonel al Securităţii, recunoscuând faptul că:

„Nu am simţit că am avut parte de privilegii, deşi tatăl meu era colonel. Ba chiar aveam colegi care aveau mai multe decât mine. Noi nu am avut maşina, de exemplu. Dar nici nu am simţit nevoia de a avea lucruri, am fost mereu echilibrată din punctul acesta de vedere.”

Mergând mai departe cu dezvăluirile, Snada Ladoși i-a mai povestit jurnalistei faptul că, deși fusese colonel de Securitate, tatăl ei a încercat să ajute multă lume în acea perioadă:

„Organele de securitate au avut mereu grijă să se debareseze uşor de cei care nu mai erau de folos.

Ca să îţi dai seama ce fel de om era, tatăl meu, prin prisma meseriei sale, a ajutat oameni să fugă în străinătate.

Acum pot să spun lucrurile astea, atât am de spus, cred că e suficient.”, a mai dezvăluit artista la Kanal D.

Vezi și: Sanda Ladoși a ajuns la tribunal. Ce se întâmplă cu artista: „Dumnezeu decide”

Sanda Ladoși: „Nici probleme nu au avut pentru că am fost fiica de colonel”

Pe de altă parte, având în vedere acest statut, tânăra Sanda Ladoși nu avea să aibă probleme, de altfel lucru recunoscut de artistă în cadrul aceluiași dialog cu jurnalista Denise Rifai:

„Nici probleme nu au avut pentru că am fost fiica de colonel. Era un tip echilibrat, nu cerea nimic de la sistem, nu voia privilegii şi atunci nici noi nu eram în atenţie”.

DIn păcate, tatăl artistei avea să plece din această lume la 51 de ani, în 1993, după o perioadă lungă de luptă cu o boală incurabilă, iar artista își aduce și astăzi aminte cu durere de acea perioadă, spunând că „Sunt exact 30 de ani de când tata a plecat. M-am gândit cu tristeţe că a plecat atât de tânăr…”

Vedeta a avut parte de multe lovitori în viață, dar nu a încetat să creadă în Dumnezeu

Dacă ar fi să ne uităm la viața personală, am constata că fiecare dintre noi am avut parte, mai mult, sau mai puțin, de momente grele, adevărate lovituri. Este șic azul Sandei Ladoși, recunoscând că „Lovituri am primit multe.”,  dar asta nu au determiat-o să nu mai creadă în Dumnezeu, spunând că „Dumnezeu a fost mereu în mine”.

„Dumnezeu a fost mereu în mine, dar mi-am dat seama mai târziu, mai ales că toată societatea de împingea împotriva creştinismului

Bunica ne-a obişnuit să mergem la biserică, mereu eram în corul bisericii, era ca o scenă de spectacol pe mine. Dumnezeu a apărut mai pregnant în viaţa mea, deşi mereu am simţit că e cu mine, că mă iubeşte, odată cu apariţia copiilor.

(..)Lovituri am primit multe. Unele au fost necruţătoare, care m-au îngenunchiat la început, pe altele le-am primit cu zâmbetul pe buze.

Dar tot ce s-a întâmplat în viaţa mi-a dat sentimentul că omul este foarte puternic, timpul rezolva toate lucrurile. Am învăţat să îmbrăţişez aceste lovituri şi să merg mai departe.”, a mai spus Sanda Ladoşi în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o diferență clară
Capital.ro
Ritualul care are loc în a patra zi a Săptămânii Luminate. Ce este complet interzis să faci în "Joia Rea"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
BANI pentru cei care STAU la BLOC. ANUNȚ pentru PROPRIETARI
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro