22 iul. 2019 | 19:34

Salvamar bătut de prietenul unei tinere pe care a încercat să o salveze. Ce spun polițiștii

Știri generale
Salvamar bătut de prietenul unei tinere pe care a încercat să o salveze. Ce spun polițiștii
Salvamar bătut de prietenul unei tinere pe care a încercat să o salveze

Un salvamar a fost bătut de prietenul unei tinere pe care a încercat să o salveze pe plaja din Constinești. Salvamarul a depus plângere. Ce spun polițiștii?

Salvamar bătut de prietenul unei tinere pe care a încercat să o salveze

Luni, Inspectoratul Poliției Județene (IPJ) a transmis că un salvamar din Costinești a depus plângere la poliție pentru că a fost agresat, duminică, de prietenul unei tinere, în timp ce-și exercita atribuțiile de serviciu, cerându-i fetei să părăsească o zonă periculoasă din mare. Conform IPJ, salvamarul, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat în ziua incidentului la sediul Poliției Costinești, unde a depus plângere pe numele unui turist de naționalitate marocană, în vârstă de 19 ani, care l-ar fi bătut.

Salvamar bătut de prietenul unei tinere pe care a încercat să o salveze. Ce spun polițiștii

Salvamarul a fost agresat pentru că și-a făcut meseria

Într-un comunicat IPJ Constanța se arată că în urma verificărilor s-a stabilit că salvamarul ar fi strigat-o pe prietena turistului, atenționând-o să iasă dintr-o zonă de pericol. „În urma verificărilor s-a stabilit faptul că salvamarul ar fi strigat-o pe prietena presupusului agresor, atenționând-o să iasă din apă, întrucât existau curenți puternici”, au precizat autoritățile. După ce fetei i s-a adus la cunoștință că se îmbăiază într-o zonă periculoasă, între salvamar și marocan a izbucnit un conflict. La un moment dat, turistul l-a lovit pe salvamar cu pumnul în față. Oamenii legii au întocmit dosarul penal pentru loviri ori alte violențe pe numele marocanului.

Salvamar bătut de prietenul unei tinere pe care a încercat să o salveze. Ce spun polițiștii

Marocanul s-a ales cu un dosar penal pentru loviri sau alte violențe

Un conflict similar s-a petrecut pe o plajă din Eforie Nord în iunie. Victima, tot un salvamar, a fost lovit în abdomen de un turist nervos pentru că fusese avertizat că își expune copilul la pericole în apa înșelătoare.

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Blanchett și Cuaron colaborează pentru serialul TV „Disclaimer”
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Taxă pentru proprietarii de locuințe. Este absolut necesară: Trebuie să ne gândim să o implementăm
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru România! ANUNȚ la NIVEL EUROPEAN
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro