06 mai 2023 | 22:25

Salariu de aproape 7.000 de lei pentru acest loc de muncă. Nu îţi trebuie nici facultate, nici liceu

Social
Salariu de aproape 7.000 de lei pentru acest loc de muncă. Nu îţi trebuie nici facultate, nici liceu
Se oferă salariu de aproape 7.000 de lei pentru acest loc de muncă. Nu ești condiționat de diplomă de liceu sau facultate.

Se oferă salariu de aproape 7.000 de lei pentru acest loc de muncă. Puțini români au luat în calcul că veniturile pot fi atât de ridicate în acest domeniu. S-ar putea să rămâi surprins de ofertă. Angajarea nu este condiționată de diplome de studii.

Salariu de aproape 7.000 de lei pentru acest loc de muncă

Un proprietar de apartamente a dezvăluit până la ce sumă poate să urce venitul unui angajat în curățenie. Bărbatul a povestit pe platformele sociale cum a fost dispus să plătească aproape 7.000 de lei salariu unei femei pentru a presta o activitate despre care se spune că este simplă. Responsabilitățile nu sunt deloc mari.

Venitul încasat de o femeie care face curățenie în diverse locații poate să atingă suma de 6.800 de lei, precum în cazul precizat în rândurile de mai sus. Proprietarul de apartamente despre care am scris a fost dispus să plătească o astfel de sumă angajatei sale, fără să aibă nici măcar diplomă de Bacalaureat.

Bărbatul a dezvăluit ce salariu poate să câștige o femeie care face curățenie, în circumstanțele în care voia să ceară sfaturi privind angajații buni. Se pare că, în ciuda venitului financiar ridicat, femeia nu făcea treabă bună deloc, chiriașii din locațiile în care activa oferind recenzii negative la capitolul curățenie.

Cât câștigă, de obicei, angajații români care fac curățenie

Cu toate acestea, suma de aproape 7.000 de lei este cel puțin surprinzătoare în domeniul cu pricina. De obicei, veniturile acordate personalului casnic pentru curățenie și/sau alte servicii sunt mult mai mici. În România, în anul 2023, salariul pentru un astfel de angajat pornește de la suma de 1.296 lei și poate crește până la 2.243 de lei, de regulă.

După o perioadă de cinci ani de zile, salariul acordat menajerei poate să crească, însă de obicei majorările nu sunt consistente. În general, venitul lunar pentru un angajat în curățenie care activează 40 de ore pe săptămână este situat între suma de 1.308 lei și suma de 2.412 lei, potrivit mai multor analize.

Te-ar putea interesa și: Regula de 2 minute pentru avea mereu curățenie în casă. Trucul este viral și face furori printre gospodine

Firmele de birouri care au sediul în zonele centrale ale orașului pot să ofere un salariu ușor mai mare, până la 2.600 de lei, pentru un program de muncă zilnic de opt ore. Companiile care caută personal de curățenie pentru instituții medicale sau altele oferă, în medie, între 1.900 de lei și 2.200 de lei, plus bonuri de masă, pentru un program zilnic de muncă 8-12 ore.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Leguma banală care devine lux. Și ne strică sărbătorile cu prețuri triple
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
TAXĂ obligatorie pentru români. Crește automat din 1 ianuarie. Nu poți scăpa de ea
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Dobrogea a fost ȚINTA unui ATAC AERIAN! Au intervenit avioanele de luptă!
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro