Salarii Lidl România 2021. Ce bani primesc angajații din țară

Salarii Lidl România 2021. Ce bani primesc angajații din țară
Salarii Lidl România 2021. Ce bani primesc angajații din țară

Veste incredibilă despre salariile celor de la LIDL România. Câți bani primesc angajații unuia dintre cele mai cunoscute lanțuri de hypermarketuri din România. Câte zerouri numără sumele pe care le primesc românii.

Ce salarii au angajații de la LIDL România

LIDL România este, cu siguranță, unul dintre cele mai apreciate și cunoscute lanțuri de hypermarketuri din țară, fiind preferat de către români din toate colțurile țării. Magazinele nemțești sunt renumite pentru alimentele lor proaspete, accesibile ca preț și o gamă diversificată de produse, care se schimbă de la săptămână la săptămână. Deși știm cât de satisfăcuți sunt clienții consumatori cu produsele alese de pe rafturi, te-ai întrebat vreodată dacă angajații LIDL România sunt mulțumiți cu banii pe care-i primesc?

Ce salarii au angajații de la LIDL România? Până în 2021, angajații magazinelor LIDL nu aveau salarii foarte mari, iar în timpul pandemiei de coronavirus, acestea ar fi scăzut drastic, dar lucrurile au început să se schimbe într-un mod favorabil. Se pare că românii care s-au angajat în această primăvară au avut parte de o surpriză plăcută din partea angajatorilor lanțului german de magazine: LIDL România a mărit atât salariile cât și bonusurile, spre fericirea angajaților săi.

Statisticile arată în felul următor: LIDL are 310.000 de angajați, dintre care 8.0000 de persoane lucrează în cele 275 de sucursale pe care retailerul german le-a deschis în România. Celebrul lanț de hypermarketuri nemțești operează în nu mai puțin de 32 de țări de pe Glob, ceea ce înseamnă aproximativ 11.200 de magazine fizice.

Câți bani câștigă angajații de la Lidl România

Potrivit celor de la impact.ro, un manager de magazin LIDL câștigă 5300 de lei net, pe când un casier încasează o leafă de 3000 de lei, la care se adaugă bonusuri. Iată lista completă cu salariile angajaților de la LIDL România:

  • Casier/lucrător comercial – 3000 de lei + bonusuri
  • Manager de magazin – 5300 de lei
  • Junior Consultant- 5.500 lei + tichete de masa de 200 lei + bonus de 600 de lei/an
  • Lucrător comercial în Baia Mare – 1500 de lei
  • Manager – 4000 de lei + bonus 4000 de lei/an
  • Manager Asistent în București – 3600 de lei
  • Asistent Achizitii în Capitală-  4100 de lei
  • Vânzător comercial în Cluj – Napoca –  2.700 lei + bonus de 1200 de lei/an
  • Casier/lucrător comercial în Oradea – 2300 de lei + bonus 1200 de lei/ an + tichete de masa de 300 de lei + alte bonusuri de 3000 de lei/lună.

Salariile angajaților de la LIDL România s-au mărit începând cu data de 1 martie 2021. Patronii din România au realizat o nouă schemă de salarizare ce presupune creșterea sumei de bani pe care angajatorii o primesc, în fiecare lună, la totalul de 4400 de lei brut și 2700 de lei net.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI