Săgeți aruncate de la prima oră în casa Puterea Dragostei! Amenințările continuă, iar miza duelului e și mai mare

Săgeți aruncate de la prima oră în casa Puterea Dragostei! Amenințările continuă, iar miza duelului e și mai mare
Scandal imens la Puterea Dragostei! Concurenții se atacă de la prima oră a dimineții

Tensiuni mari de la prima oră a dimineții!  Casa Puterea Dragostei este întoarsă pe dos din cauza afirmațiilor grave a mai multor concurenți din show. Despre ce este vorba de data aceasta și ce i-a făcut să nu se mai înțeleagă unii cu ceilalți?

Puterea Dragostei: Amenințări și acuze grele la prima oră!

Din păcate, casa iubirii este împânzită de amenințări și de scandal. Deși fanii show-ului sunt obișnuiți cu asemenea contre între concurenți, niciodată nu a existat o astfel de tensiune între toți în cadrul unei singure ediții„Eu mă duc la hotel cu iubitul meu, tu te duci cu mai mulți”, a spus Andreea Prui. Duelul a continuat între ea și Roxana după ce aceasta a atacat-o și ea la rândul ei.

Scandal monstru în casa Puterea Dragostei! Concurenții se amenință de la prima oră
Scandal monstru în casa Puterea Dragostei! Concurenții se amenință de la prima oră

Ulterior, blondina a mai scos un as din mânecă despre care nimeni nu știa. Turcu a sărutat-o pe ascuns în spatele camerelor, iar mai apoi i-a cerut ca după ce nu va mai avea o relație să formeze ei un cuplu doar pentru emisiune. „Ambii dau vina una pe altul și au două variante diferite. Dacă s-a întâmplat asta, îmi dau seama ce fel de femeie place”, a spus Roxana.

„Tu ai venit aici să îți pui silicoane, eu nu am venit pentru bani”

Din nefericire, scandalul nu se oprește aici, pentru că alte contre apar între timida Ramona și Bianca, sub pretextul că aceasta dorește să-l cunoască pe fostul iubit al brunetei care încă este în casa iubirii. „Tu ai venit aici să îți pui silicoane, eu nu am venit pentru bani. Îți este frică pentru că s-ar putea să ți-l iau pe Livian”, a spus Ramona, trezind teama brunetei că ar putea rămâne de data asta chiar fără iubit.

„Patru ani a stat în Germania, dar în patru ani nu ai învățat să pui cap la cap o propoziție în germană”, i-a luat apărarea Livian, enervat de situația în care se află Bianca, dar și de postura în care este pus de ambele fete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI