Sacrificiul pe care l-a făcut Dan Negru. Vedeta de la Antena 1, momente dureroase în familie

de: Saleh Adina
28 01. 2021

Prin ce dramă a trecut Dan Negru și ce sacrificiu pe care-l regretă a făcut vedeta de televiziune?

Sacrificiul pe care l-a făcut Dan Negru

Dan Negru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoaște o țară întreagă, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Apare de peste douăzeci de ani pe micile ecrane și este de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Cu toate că afișează de fiecare dată o față zâmbitoare și veselă, artistul a avut parte de-a lungul timpului și de momente mai puțin plăcute în viața sa.

Unul dintre cele mai nefericite momente pe care le-a trăit exact în timp ce artistul se afla la o filmare pentru una dintre emisiunile pe care le prezenta, a fost atunci când a primit o veste extrem de tristă, care l-a marcat profund. Vestea trista anunța faptul ca bunica vedetei s-a stins din viață.

La un moment dat, Dan Negru a povestit despre acel moment nefericit din viața lui. Prezentatorul TV a fost mai sincer ca niciodată si și-a deschis inima în fața admiratorilor săi.

La momentul aflării cruntei vești, vedeta ar fi dat totul să plece și să fie alături de familia sa, însă nu a putut face asta pentru că ese afla în mijlocul filmărilor. Dan Negru a povestit că a ajuns acasă cu o zi înainte de înmormântarea bunicii, având în vedere faptul că a pus înainte de toate munca.

”Când bunica mea a murit, eram pe un platou de televiziune şi am fost nevoit să continui să prezint show-ul în ambele zile care au urmat, aşa că am ajuns acasă, la Timişoara, cu o zi înaintea înmormântării ei. Acu, privind în urmă, nu cred că a meritat sacrificiul ăla. Nu l-aş mai face.”, a declarat Dan Negru pentru viva.ro.

Dezvăluiri despre personalitățile cu care a colaborat prezentatorul

Prezentatorul TV a vorbit si despre unele dintre personalitătile cu care a colaborat de-a lungul timpului și de la care, susține el, ar fi învățat multe. Astfel că, l-a adus în discuție pe celebrul Dan Spătaru depsre care povestea că avea un adevărat ritual înainte a a intra pe scenă. Acest act al ritualului nu l-ar fi înțeles la început, dar pe urmă ar fi conșțientizat prezentatorul că era o dovadă clară a profesionalismului. Prezentatorul nu a uitat să o aducă în discuție și ce celebra Stela Popescu.

”Mi-e tare greu să vorbesc despre unul anume. Era o lume interesantă şi m-am intersectat cu ea fiind încă foarte tânăr, când poate nu înțelegeam prea multe. Mă enervau detaliile cu care Dan Spătaru îşi pregătea fiecare apariție, dar azi văd în asta un semn de profesionalism, mă şicana când Stela Popescu mă întreba dacă mai rezist în pantofii eleganți pe care-i purtam pe platoul de filmare, dar azi văd în asta un semn de omenie şi de cumsecădenie.”, a spus acesta, conform sursei.

Dan Negru, supranumit „Regele audiențelor” are o experiență de aproximativ 30 de ani în televiziune. Vedeta a prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni, iar spectacolele TV organizate cu ocazia Revelioanelor, difuzate pe Antena 1,  l-au făcut unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori.