Să numeri cadourile de Crăciun e uşor, dar puţini reuşesc să vadă în 4 secunde sacul cu bani! Test de perspicacitate special

de: Ioana Bucur
19 12. 2023

Un desen încărcat, în care este ascuns cu măiestrie un element inedit, face furori în rândul internauților. Nu, nu trebuie să numeri cadourile de Crăciun, ar fi prea ușor, provocarea este să găsești sacul cu bani în doar patru secunde. Puțini pot rezolva acest test de perspicacitate special.

O provocare pentru cei cu privire de vultur

Mediul online a devenit gazda unei colecții impresionante și în continuă creștere de teste de perspicacitate și iluzii optice. Rezolvarea lor este acum una dintre activitățile preferate ale internauților din aproape toate colțurile lumii.

Provocarea pe care ți-o propunem dă multora bătăi de cap. Este vorba despre un desen cu tematică de sărbători. Nu va trebui să numeri cadourile de Crăciun, ci să găsești elementul ascuns cu măiestrie printre ele. Cei care au creat acest puzzle susțin că doar cei cu o atenție la detalii foarte bine dezvoltată îl pot rezolva în intervalul de timp stabilit.

Găsește sacul cu bani

Așadar, când ești pregătit, setează cronometrul la patru secunde și apasă Start. Privește cu atenție, poți să găsești sacul cu bani înainte să expire timpul?

Vei găsi rezolvarea în rândurile de mai jos.

Te-ar putea interesa și: Ai privire de vultur dacă vezi cuvintele ascunse în imaginea de Crăciun. Sunt 10 la număr, le observi?

Rezolvare

Cunoscute și sub denumirea de teste de IQ sau teste de inteligență, aceste puzzle-uri au fost create în așa fel încât să ofere anumite indicii specialiștilor cu privire la nivelul de inteligență al celor care încearcă să le rezolve.

Astfel de teste inedite au fost utilizate pentru prima oară acum mai bine de un secol. Atunci, dar și acum, specialiștii din domeniul psihologiei se foloseau de ele pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Rezolvare

Nu îți face griji dacă nu ai reușit să găsești sacul cu bani ascuns printre cadouri. Micul obiect este situat în josul desenului, în colțul din partea dreaptă. S-ar putea să fie nevoie să dai un zoom pentru a-l vedea mai bine. L-am încercuit în ultima imagine din galeria foto de mai sus.

Te-ar putea interesa și: 20 de curiozități despre Crăciun. Sigur nu știai aceste lucruri