01 iun. 2023 | 16:00

„Să antrenez Real Madrid sau FC Barcelona ar fi un vis”. Gheorghe Hagi, interviu în Marca după ce a câștigat titlul cu Farul Constanța

Știri generale
„Să antrenez Real Madrid sau FC Barcelona ar fi un vis”. Gheorghe Hagi, interviu în Marca după ce a câștigat titlul cu Farul Constanța

Gheorghe Hagi a ajuns din nou în atenția jurnaliștilor din Spania, după ce a câștigat titlul în România cu Farul Constanța, un club care are cel mai mic buget dintre primele trei clasate. Fostul internațional a vorbit foarte mult despre munca pe care o depune și și-a lăudat jucătorii. A fost întrebat și unde și-ar dori cel mai tare să fie antrenor, la Real Madrid sau la FC Barcelona. Răspunsul lui a fost foarte diplomat.

Gheorghe Hagi, interviu spectaculos în Marca. Jurnaliștii spanioli l-au întrebat unde ar prefera să antreneze, la Real Madrid sau la FC Barcelona

Gheorghe Hagi a surprins din nou fotbalul românesc și a câștigat titlul pentru a doua oară în cariera de antrenor. Succesul echipei Farul este de necontestat în condițiile în care fostul internațional a avut la dispoziție unul dintre cele mai mici bugete din play-off și a folosit mulți tineri, dar și fotbaliști care încearcă să-și relanseze cariera, după câteva eșecuri. Mulți dintre ei au fost chiar refuzați de echipele cu care aveau contract, cum ar fi Dragoș Nedelcu, dezamăgit după eșecul din liga a doua germană și de la FCSB.

Gheorghe Hagi a acordat mai multe interviuri după finalul campionatului și chiar jurnaliștii de la Marca i-au dedicat un material în care au vrut să-i afle strategia, dar și cum se împacă funcția de antrenor principal cu rolul de patron și conducător de club. Le-a spus că a fost foarte norocos pentru că a găsit jucătorii potriviți pentru obiectivul pe care și l-a propus încă de la startul sezonului din SuperLiga României.

„Îmi place mai mult ca antrenor. În fiecare zi lucrez tot mai puțin la domeniul administrativ pentru că avem o echipă foarte bună și asta îmi dă timp să muncesc pe teren. Îmi place să implementez conceptul tehnic și identitatea clubului nostru.

După mulți ani, am implementat această strategie, care constă în a încerca să fim cei mai buni. Câștigătorii sunt cei care sunt convinși de ceea ce fac, care cred și au curaj. Trebuie să fim uniți ca echipă, să avem un spirit de învingători și apoi să obținem victoria. Aceasta este mentalitatea pe care am transmis-o și s-a văzut asta și în meciurile din play-off, unde am învins pe toată lumea”, a declarat Gheorghe Hagi în interviul din Marca.

Jurnaliștii spanioli i-au adresat și o întrebare delicată și au încercat să afle unde ar vrea să antreneze la Real Madrid sau la FC Barcelona? Fostul căpitan al primei reprezentative a jucat la ambele cluburi și este singurul fotbalist din istoria României care a îmbrăcat tricoul celor doi granzi din Spania.

„Vorbim despre vise, trebuie să ne liniștim. Am jucat la amândouă și le iubesc în egală măsură. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla, dar lucrurile trebuie să se întâmple pas cu pas”, a mai declarat antrenorul român.

Gheorghe Hagi se află acum în vacanță și are planuri mari pentru sezonul viitor. Le-a spus jucătorilor, la petrecerea clubului, că obiectivul este calificarea în grupele Champions League.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro