S-a sinucis în spital, după ce a aflat că e infectată. Cum și-a pus capăt zilelor femeia din Câmpulung

S-a sinucis în spital, după ce a aflat că e infectată. Cum și-a pus capăt zilelor femeia din Câmpulung
Cmpulung: O femeie s-a sinucis după ce a aflat că este infectată cu coronavirus

Caz cutremurător! O femeie din Câmpulung a decis să-și curme suferința și să-și pună capăt zilelor, după ce a aflat că a fost confirmată cu coronavirus. Cum și-a luat aceasta viața?

Câmpulung: O femeie a decis să se sinucidă, după ce a aflat că e infectată

Polițiștii din Câmulung au fost sesizați în cursul zilei de sâmbătă că o femeie în vârstă de 70 de ani s-a sinucis. Aceasta era din Pitești și a fost internată la Spitalul Municipal Câmpulung. Prefectura locală susține că bătrâna era infectată cu virusului COVID-19 și era internată de pe data de 23 aprilie, după ce a fost confirmată și transferată în aceeași zi de la Spitalul de Pneumofiziologie din oraș. Medicii au constatat atunci că aceasta avea și alte probleme de sănătate precum: insuficiență renală cronică, dar nu avea forme grave ale coronavirusului.

Datele furnizate de reprezentații spitalului au indicat că bătrâna a început să refuze tratamentul de pe data de 28 aprilie, ulterior i s-a recomandat un control psihiatric. În urma acestuia, bătrâna a primit un tratament medicamentos împotriva depresiei. Trupul ei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeș, pentru autopsie. Oamenii legii au întocmit un dosar penal care acum este aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Cu toate astea, verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul continuă.

O femeie s-a sinucis, după ce a aflat că este infectată cu coronavirus
O femeie s-a sinucis, după ce a aflat că este infectată cu coronavirus

„Personalul medical din spital a veificat-o de patru ori”

„După primele cercetări ale Poliției, se pare că femeia și-a pus ingură capăt zilelor. Personalul medical din spital a veificat-o de patru ori în timpul nopții de vineri spre sâmbătă. Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanţii Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-şi mai ia tratamentul, deşi nu prezenta forme grave ale bolii cauzate de infecţia cu COVID-19. I s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a şi făcut. În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie”
Arată un comunicat al Prefecturii Argeș

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI