14 ian. 2024 | 14:05

S-a prăbușit podeaua în timp ce dansau la o nuntă. Sunt zeci de răniți, iar cinci se află în stare critică într-o localitate din Toscana, Italia

Social
S-a prăbușit podeaua în timp ce dansau la o nuntă. Sunt zeci de răniți, iar cinci se află în stare critică într-o localitate din Toscana, Italia
Mai multe persoane sunt la spital

Ceea ce trebuia să fie un eveniment extraordinar de fericit s-a lăsat cu un calvar și o adevărată tragedie în care mai multe persoane au fost rănite. Mai mulți petrecăreți au ajuns la spital în stare critică, după ce podeaua restaurantului s-a prăbușit cu ei în timp ce dansau. Scena a fost una șocantă și mai multe persoane se află în stare critică. Pompierii și echipajele de salvare au acționat prompt și au oferit ajutor în cazul nefericitului eveniment.

Nuntă transformată în coșmar

Într-un eveniment nefericit sâmbătă, un local din Toscana, Italia s-a transformat într-o scenă de panică și haos în timpul unei recepții de nuntă, atunci când podeaua a cedat. 

Te-ar putea interesa și: Bei cafea sau ceai fierbinte? Pericolul major de sănătate la care te supui

Incidentul a dus la rănirea a 30 de invitați, dintre care cinci sunt în stare critică. Podeaua s-a prăbușit în timp ce aproximativ 60 de invitați dansau la primul etaj. 

În urma catastrofei, peste 100 de persoane din diverse servicii au intervenit, inclusiv serviciul de pompieri, poliție și agenția de protecție civilă, au ajuns rapid la fața locului pentru a oferi ajutor.

Eforturile echipajelor au asigurat că situația a fost rapid adusă sub control. În mijlocul dărâmăturilor și confuziei, personalul a reușit să salveze toți invitații, fără ca vreunul să fie declarat dispărut.

Cum s-a petrecut incidentul

Nunta avea loc într-un restaurant situat într-un complex de evenimente, aflat pe o colină, care odinioară fusese un lăcaș de cult în secolul al XV-lea. 

Fosta clădire istorică, situată în apropiere de Pistoia, la nord de Florența, era plină de invitați atunci când podeaua camerei de la primul etaj a cedat sub greutatea acestora.

Te-ar putea interesa și: Cât costă un apartament în București în 2024 în stadiu de proiect. Dezvoltatorii oferă și reduceri de 10%

Pe măsură ce lucrurile se așează, autoritățile locale, împreună cu serviciile de urgență, au demarat o anchetă pentru a stabili cauza acestei defecțiuni structurale. 

În ciuda răspunsului rapid din partea serviciilor de urgență, motivele prăbușirii rămân neclare. 

Incidentul ridică preocupări serioase cu privire la integritatea structurală a unor astfel de clădiri istorice reamenajate și la riscurile potențiale pe care le prezintă.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un personaj legendar
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro