S-a dus în Scoția după Ianis Hagi! Fotbalistul român șochează: ”Aș vrea să joc împotriva lui și să îl înving”

Ianis Hagi este în creștere de formă după ultimele evoluții pentru Glasgow Rangers

Ianis Hagi are companie în Scoția, acolo unde s-a transferat și Mihai Popescu. Fostul fundaș al lui Dinamo a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Hearts, formație din liga a doua din Scoția. Fotbalistul și iubita sa au fost nevoiți să stea separat în carantină la sosirea în Scoția. După 2 săptămâni de izolare, Popescu a primit dreptul de a se muta împreună cu iubita și de a se antrena cu echipa. Fotbalistul a oferit un interviu pentru Edinburgh News în care a vorbit și despre relația sa cu Ianis Hagi, starul lui Rangers.

Mihai Popescu vrea să îl întâlnească pe Ianis Hagi: „Poate ne vedem la o cafea”

Mihai Popescu și-a amintit că l-a înfruntat pe Ianis Hagi o singură dată în carieră. Când juca pentru Dinamo, iar Ianis era încă fotbalistul celor de la Viitorul. A fost una din puținele victorii pe care „roș-albii” le-au reușit în fața celor de la Viitorul, scor 1-0. Popescu spune că speră să ajungă din nou să îl înfrunte și să îl învingă pe Ianis. Dar mai are de muncit pentru asta, pentru că Hearts este în liga secundă.

Mihai Popescu este pregătit să își facă debutul pentru Hearts

„Sigur că îl știu pe Ianis Hagi. Nu am vorbit cu el, nu suntem prieteni încă. Nu l-am cunoscut personal. Suntem amândoi români, deci mi-ar plăcea să vorbesc cu el. O să îi trimit un mesaj și poate ne întâlnim la o cafea să mai vorbim despre viața de aici. El a făcut deja multe lucruri bune la Rangers.

Am mai jucat de multe ori cu Viitorul, dar doar o dată împotriva lui Ianis. Pentru că el a plecat apoi la Fiorentina. A fost un meci foarte echilibrat, pe care l-am câștigat cu 1-0. Sper să reușim să promovăm, pentru că mi-ar plăcea să joc din nou împotriva lui. Și să îl bat din nou”, a declarat Mihai Popescu pentru Edinburgh News.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI