S-a dezbrăcat în direct, la PRO TV. Cătălin Măruță a fost șocat de gest: ”Nu pot să cred”

S-a dezbrăcat în direct, la PRO TV. Cătălin Măruță a fost șocat de gest: ”Nu pot să cred”
S-a dezbrăcat în direct, la PRO TV. Cătălin Măruță a fost șocat de gest: ”Nu pot să cred”

”Vocea României slăbește”, a fost concluzia la care Cătălin Măruță a ajuns după ce mai mulți artiști s-au transformat incredibil după ce au participat la show-ul de talente. Printre ele se numără Oana Radu, Feli Donose, dar și Vizi Imre.

S-a dezbrăcat în direct, la PRO TV. Cătălin Măruță a fost șocat de gest

Cântărețul a ajuns de la 145 de kilograme la 118, iar călătoria nu a fost deloc ușoară. A avut nevoie de un psiholog, un nutriționist, dar și un antrenor personal. A fost o perioadă grea, însă felul în care se simte acum Vizi Imre merită tot efortul.

„Am slăbit 20 de kilograme. Mâncam și de stres. Acum când mi-e poftă de o pizza mă uit în garderobă. Purtam 3 de XL.

Dacă îi cumpăram de la chinezi erau 7 de XL. Când mă confruntam cu situații noi (…) Așa am început să slăbesc. Am căutat o nutriționistă, un personal trainer și o psiholoagă. Singur nu puteam. Am avut noroc cu Moni. Aveam cam 145 de kilograme.

Eu acum pot să mă aplec, înainte stăteam ca o bulibașă, nu puteam să mă închei la șireturi. De vreo cinci ani până acum trei ani am slăbit. Momentul când am vrut să mă ridic din pat și ca în filme, te chinui să cobori. Durere de genunchi și am zis până aici”, a spus artistul. 

El a fost invitat în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță și a venit îmbrăcat cu două straturi de haine. Primele haine au fost cele în care încape acum, iar pe deasupra și-a luat hainele de când avea cu 20 de kilograme mai mult.

Cum a ajuns artistul de la 145 de kilograme la 118

Vizi Imre s-a dezbrăcat în platou de hainele care îi sunt acum mari, iar Cătălin Măruță l-a întrebat dacă le poate proba. Spre amuzamentul tuturor, Cătălin a probat hainele care erau mărimea XXXL.

„Eu tot încercam să slăbesc cu dietele de pe net, diete minune. În 10 secunde slăbești 150 de kilograme. Și făeam cure de 11 zile în care mă înfometam, nu mâncam nimic.

Slăbeam și când terminam dieta sărbătoream cu o pizza de 3 kilograme. Și acum am în mașină mâncare. Nu e ceva special, dar e gândit cu cap. Acum câteva zile trebuia să mănânc 600 de grame de paste, m-am chinuit.

Acum am 118 kilograme. Am slăbit mai mult de 20, dar alea 5 sunt alea care urcă și coboară. Trainerul mi-a făcut un program de exerciții pentru că eram super, mega ultra ponderal, mi-a făcut exerciții care să nu distrugă încheieturile”, a mai spus Vizi. 

Vizi Imre: „Mă trezeam noaptea și voiam să mănânc orice”

El a explicat faptul că a avut nevoie de toți cei trei oameni care l-au ajutat: antrenor personal, nutriționist și psiholog. Artistul a mai spus că fiecare și-a făcut partea de muncă și orice om care vrea să slăbească multe kilograme are nevoie și de suport moral, de exerciții personalizate, dar și de cineva care să îl învețe cum să mănânce, când și mai ales ce.

„Trebuia să le fac de cel puțin două ori pe săptămână și psiholoaga mă ajuta să nu cedez, să renunț. Mă și băteau la cap zilnic.

Și fiecare e pasionat de ce face. Nutriționista e genul de om care din greșeală eu noaptea am o poftă, îi scriu ce să mănânc și îmi zice ce ai prin casă? Ok, ia o bucățică de ciocolată, măsoară 30 de grame și culcă-te. Primele dăți făceam assa.

Cu psiholoaga mă pregăteam psihic pentru ce urma să vină, renunți la cartofi și carne, prăjelile, servus! Psiholoaga era pe undeva prin Bali și făceam consiliere psihologică o oră prin Facebook Messenger când prindea o oră de internet. Astea trei sunt esențiale, un psiholog, un nutriționist și un personal trainer, sau niște exerciții gândite foarte bine”, a spus el. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI